Pellegrini chcel pomáhať, namiesto toho sa dostal pod paľbu. Čo tá kauza s Kaliňákom, pýtal sa okoloidúci

    0
    Vicepremiér pre investície Peter Pellgrini (Autor: SITA)

    Známa relácia Modré z neba ešte známejšieho moderátora Vila Rozborila už celé roky pomáha ľuďom, ktorí to potrebujú. Prednedávnom sa pomáhať rozhodli aj poslanci Národnej rady Slovenskej republiky. Prvou lastovičkou bol šéf OĽaNO-NOVA Igor Matovič, ktorého verbálne konfrontoval návštevník pohostinstva. Rovnaký osud postretol aj ďalšieho dobrovoľníka v pomoci, smeráka Petra Pellegriniho.

    Ako informovali Topky.sk, Pellegrini pomáhal bývalej opernej speváčke, ktorá má vo svojej opatere troch vnukov. Pri vypratávaní ich domu ho zastavil neznámy okoloidúci a začal smeráka konfrontovať. „Pán podpredseda, môžem takú otázku na vás? Čo vlastne tá kauza s tým Kaliňákom? Vám tam nevadí, že sa tam drží zubami-nechtami?“ pýta sa neznámy.

    Odpoveď ministra bola spočiatku rozpačitá. „Pane, ja som teraz prišiel pomôcť tejto rodine,“ zareagoval. Muž nástojil na odpovedi, a tak Pellegrini dodal: „Pevne verím, že sa to podarí rozumne vyriešiť, ale teraz naozaj, nehnevajte sa. Keď skončíme, tak potom si môžeme sadnúť.“

    - Reklama -