Galko o Ficovi: Malo by prísť komando, vyraziť mu dvere a predviesť ho na políciu

    0
    Ľubomír Galko (Autor: TASR)

    „To by malo fungovať tak, že dnes on, keď nepreberá zásielku, tak by malo nabehnúť komando. Mali by mu vyraziť dvere a mali by ho normálne predviesť na políciu, prípadne by ho mohli ešte aj do tej cely zatvoriť… a tam ho pripútať k radiátoru, aby im neušiel, keď pohŕda policajtmi,“ uviedol Galko vo faktickej poznámke počas rozpravy v NR SR.

    Exminister obrany tvrdí, že na to, aby zákon platil pre každého, je potrebné vymeniť „skorumpovaného ministra vnútra (Roberta Kaliňáka, pozn. red.) a submisívneho policajného prezidenta (Tibora Gašpara, pozn. red.)“.

    Mimochodom, na policajný výsluch sa v piatok chystá samotný Galko. Spomenutý šéf Policajného zboru Gašpar podal naňho trestné oznámenie za ohováranie. „Ak tento poľutovaniahodný poryv duše policajného prezidenta dám do širších súvislostí, napadá mi, že niektorí ľudia v Smere i jeho blízkom okolí sa ocitajú v takej zúfalej situácii, že im z toho prepína,“ reagoval dnes Galko na Facebooku.

    Fico mal vystupovať ako svedok v spore, v ktorom bývalý minister dopravy Ján Počiatek žaluje kontroverzného aktivistu Martina Daňa. Ten v minulosti okrem iného mal vyzvať niekdajšieho člena vlády nominovaného za Smer, aby sa podrobil drogovému testu. Súdu sa nepodarilo zabezpečiť účasť svedka Fica na pojednávaní, pretože si neprebral zásielku. 

    Zdroj: Facebook/Ľubomír Galko

     

    - Reklama -