Kollár zdieľal otrasné video. Slušnému človeku je z toho na zvracanie

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)

    Napadnúť niekoho zozadu, keď obeť nemá čas ani priestor sa brániť, je zbabelé, podlé a absolútne neférové. Ak zozadu kopnete do chrbta ženu, ktorá kráča dolu schodmi, tak na to už asi ani niet slov… Šéf opozičnej strany Sme rodina Boris Kollár uverejnil, respektíve zdieľal na svojom Facebooku video, z ktorého behá mráz po chrbte.

    Pod video pridal krátky popis s textom: „Pozrite na tých chudákov, čo utekajú pred vojnou. Treba im pomáhať, oni nás za to obohatia.” Video je zo stránky sympatizanta nemeckej politickej strany, ktorá sa netají negatívnym postojom k migrantom, rovnako ako samotný Kollár. Ide o stranu AfD, ktorá sa radí ku krajne pravicovým.

    Z videa je jasné, že žena ide dolu schodmi, zatiaľ čo ju neznámy mladík tmavšej pleti zozadu surovo napadne kopancom do chrbta. Žena sa nevládne zrúti na zem a muži zbabelo odkráčajú preč. Našťastie, nájdu sa ľudia, ktorí jej pribehnú na pomoc. Či išlo naozaj o migrantov, sa zo záznamu bezpečnostnej kamery posúdiť nedá, jedno je však jasné: tento čin je nechutný a odsúdeniahodný.

    - Reklama -