Islam je zhubná rakovina, moslimovia nás chcú ovládnuť a piť našu krv. Nový americký poradca pre národnú bezpečnosť bez servítky

    0
    Michael Flynn, Trumpov poradca pre národnú bezpečnosť. (Autor: TASR)

    Už v marci minulého roku uviedol Trump v rozhovore pre CNN, že podľa neho nás islam nenávidí. V tomto svetle je Trumpov výber na pozíciu poradcu pre národnú bezpečnosť veľmi príznačný. Novým poradcom bude generálporučík vo výslužbe Michael Flynn, ktorý slúžil ako národný poradca pre bezpečnosť Trumpovi už počas kampane a súhlasil so zotrvaním v tejto funkcii naďalej. Flynn je známy svojimi radikálnymi názormi, kritikou prístupu k boju s terorizmom a netají sa ani svojím pohŕdaním islamom.

    Islam je politická ideológia, ktorá sa skrýva za predstavou, že by mohla byť náboženstvom,“ uviedol Flynn v prejave na výročnej konferencii ACT, najväčšej antimoslimskej organizácie v USA. Je to rakovina. Zhubná rakovina.

    Keď  Flynna požiadali o vyjadrenie k tomu, že Trump schvaľuje používanie mučenia pri výsluchoch, bývalý generál vyhlásil: Som zástancom toho, aby do poslednej chvíle ostali na rokovacom stole všetky možnosti.“

    Nový poradca je aj spoluautorom knihy, v ktorej  tvrdí, že radikálni islamisti sa snažia vytvoriť v Amerike totalitný islamský štát pod diktátom najrigidnejšej verzie šaría. Niet pochýb o tom, že sú odhodlaní prevziať nad nami moc a piť našu krv,“ vyjadril sa na adresu moslimov.

    Začiatkom roka generál umiestnil na svojom profile na sociálnej sieti aj kontroverzné propagandistické video namierené proti moslimom. 

     

     

    Vyzerá to tak, že s Flynnom vo funkcii poradcu pre národnú bezpečnosť USA zaujmú voči moslimom všeobecne veľmi tvrdý postoj a moslimské organizácie zrejme čakajú ťažké časy. Bude to mať za následok zvýšenú vlnu islamského terorizmu na americkej pôde? Pravdepodobne áno,“ píše americký portál.

    Autor: Dominik F.

    - Reklama -