VIDEO Ste zdeprimovaní z víťazstva Donalda Trumpa? Liberálnym voličom ponúkajú život v Bubline

    0
    Ilustračné foto (Autor: ReproFoto YouTube)
    Satirické video sa začína podobne ako tie najmodernejšie reklamy na realitné kancelárie, ktoré vám sľubujú sťahovanie sa do komunity vašich snov, kde budú len ľudia s vašimi liberálnymi názormi. Presne na také miesto sa jeho autori odporúčajú odsťahovať všetkým, ktorí nechcú myslieť na výsledky prezidentských volieb v USA. 
     
    Muž v okuliaroch s rozpustenými kučeravými vlasmi v úvode sľubuje, že v Bubline (Bubble) sa nikto nebude musieť starať o to, čo sa deje vo „vonkajšej Amerike“, pretože pôjde o plne funkčný svet so všetkými vecami, ktoré majú demokratickí voliči radi. „Hybridné autá, antikvariáty s knihami aj malé farmy s tým najviac raw mliekom, aké ste kedy ochutnali,“ znie sľub z krátkeho skeču. 
     
    Pripojenie na internet bude podľa satirického videa samozrejmosťou pre všetkých obyvateľov takzvanej Bubliny (Bubble), ale s jedným malým rozdielom. Tamojší ľudia, ktorými majú byť práve liberálni a demokratickí voliči, sa totiž z webu vo svojej Bubline nedozvedia nič, čo by mohlo byť proti ich názorom. 
     
    Podľa autorov šotu zo Saturday Night Show nájdu ľudia v Bubline aj zábavu. Môžu sa ísť napríklad porozprávať s niekým do baru, aby si vymenili názory. Nasleduje záber na dve ženy v bare, ktoré pritakávajú jedna druhej. 
     
     
    - Reklama -