Drsný odkaz pre šéfa OĽaNO priamo na dome. Toto sme nechceli: Podnikateľa a poslanca Matoviča nad zákonom

    0
    Igor Matovič dom (Autor: archív)

    Problémy pri stavbe boli predovšetkým s neoznačením staveniska. Podľa zákona musí byť oplotený objekt, na ktorom sa konajú stavebné práce, označený, Matovič však zrejme na túto povinnosť akosi pozabudol. On sa však bránil a hovoril o vandalizme. “Ja som tam tabuľu s označením stavby umiestnil už niekoľkokrát, zakaždým ju však niekto strhol,” povedal pre Plus JEDEN DEŇ šéf Obyčajných.

    Tentoraz mu namiesto označenia staveniska pribudol na plot odkaz od niektorého z občanov. Tomu sa zrejme nepáči nejasné pozadie podnikania opozičného poslanca, okrem toho mu prekáža aj jeho pôsobenie v parlamente. Odkaz znel jasne: “Toto sme nechceli: Podnikateľa a poslanca Matoviča nad zákonom.” 

    V prípade poslaneckej práce dostáva Matovič jednu ranu za druhou. Nepozastavená živnosť ho totiž zrejme vyjde poriadne draho. 

    O jeho osude v kresle poslanca NR SR sa bude čoskoro rozhodovať a problémy či kauzy sa na neho valia z každej strany. Tak, ako rozdával rany cez leto Ficovi a spol. prostredníctvom protestov pred komplexom Bonaparte, teraz čelí kritike aj on sám. Navyše ani v prípade protestov to nevyzerá na celkom férovú koalično-opozičnú vojnu.

    Nie je to tak dávno, keď sa objavili informácie, ktoré mali Matoviča usvedčovať z obchádzania daňovej povinnosti, a mal vyplatiť vystupujúcich na proteste doslova na ruku. Ako nakoniec skončí šéf OĽaNO? To sa dozvieme zrejme v najbližšom období. 

    - Reklama -