Ďakujte mu, nenadávajte! Dôrazná obhajoba muža, na ktorého reve pol Ameriky, pretože bude radiť Trumpovi

    0
    Donald Trump (Autor: TASR)

    „Pracoval som so Stephenom Bannonom takmer šesť rokov. Bez váhania teda môžem povedať, že Steve je priateľ židov a obranca Izraela, rovnako ako zanietený americký patriot a skvelý vodca,“ uviedol editor webu Breitbart News Joel B. Pollak v komentári, ktorý vyšiel na rovnomennom webe.

    Aby zdôraznil význam svojich slov, poukázal na to, že je ortodoxný žid a navyše má magisterský titul z judaizmu. Považuje sa tak za dostatočne kvalifikovaného na to, aby posúdil, čo je a čo nie je antisemitizmus. Preto môže potvrdiť, že Bannon rozhodne nie je antisemita. V Breitbart News, ktorému Bannon šéfuje, vždy dávali priestor autorom všetkých možných vyznaní a etník. „Máme židovských, katolíckych, evanjelických, moslimských, čiernych, bielych, ázijských, hispánskych a homosexuálnych autorov (nezabudol som na niekoho?),“ uviedol Pollak.

    Podľa jeho názoru je Bannon neúnavný a disciplinovaný manažér, ktorý posudzuje nadanie ľudí bez ohľadu na ich rasu, pohlavie, náboženskú vieru alebo sexuálnu orientáciu. Okrem ďalších iných predností, ktorými Bannon disponuje, Pollak vyzdvihuje predovšetkým schopnosť zvládať veľký tlak, čo už vraj Bannon ukázal počas Trumpovej kampane.

    V rozhovore pre CNN Pollak pripísal nepekné veci, ktorým musí Bannon čeliť po zverejnení oznámenia, že sa stáva strategickým poradcom nového prezidenta Donalda Trumpa, neschopnosti médií a establishmentu akceptovať porážku. „Najurážlivejšia vec, ktorú kedy Stephen Bannon urobil, bola, že vyhral s Donaldom Trumpom Biely dom,“ podotkol Pollak.

    „Keby to bolo na týchto ľuďoch, Hillary Clintonová by sa zmocnila najvyššieho súdu a zruinovala našu demokraciu. Steve Bannon si zaslúži, aby ho ľudia chválili, nie odsudzovali,“ myslí si Pollak.

    Celý článok si môžete v angličtine prečítať TU.

    autor: luš

    - Reklama -