Karel Gott pre PL: Donald J. Trump vracia ľuďom nádej. Ako sa to podarilo Reaganovi

    0
    Karel Gott (Autor: Hans Štembera)

    Víťazstvo Donalda Trumpa v amerických prezidentských voľbách vraj mnoho ľudí veľmi prekvapilo. Zatiaľ čo politici hovoria o tom, že Trump môže byť nevyspytateľný, aj keď môže priniesť upokojenie medzinárodnej situácie, podľa zahraničných analytikov s novozvoleným americkým prezidentom zrejme nastane zmena postoja Spojených štátov k Rusku a osoba samotného Trumpa potom môže narušiť transatlantické väzby či vzťahy v NATO.

    Názor na výsledok amerických prezidentských volieb prejavili aj niektorí umelci. Časť z nich potom víťazstvo Donalda Trumpa víta a súhlasí aj s tým, že voľba Američanov zmení do istej miery svet.

    Rovnako sa na cestu Donalda Trumpa do Bieleho domu díva aj český spevák Karel Gott.

    „Donalda Trumpa aj Hillary Clintonovú som veľmi pozorne sledoval, predovšetkým preto, aby som vypozoroval, ako si svojou rečou a prejavom dokážu získať amerických voličov. Pretože Američania túžia po starom obraze Ameriky – túžia po úspechu a sebavedomí a to svojim voličom Donald Trump, podľa môjho názoru, vrátil. Najmä svojím presvedčivým a zrozumiteľným prejavom,“ povedal Gott na konto niekdajšieho manžela Ivany Trump Zelníčkovej, s ktorou sa osobne poznajú.

    Podľa Gotta je vlastne Trump pre Američanov stelesnením amerického sna. „Donald Trump im totiž vracia nádej, že opäť premení americký sen na skutočnosť. Ako sa to podarilo napríklad Ronaldovi Reaganovi,“ dodal pre Parlamentné listy spevák, ktorý sa zotavuje po operácii chrbtice.

    - Reklama -