VIDEO Obesíme ťa! „Tolerantní“ aktivisti za práva homosexuálov zmlátili otca pred jeho rodinou

    0
    Útok na účastníka "pochodu pre každého" odporcami tradičnej rodiny (Autor: Reprofoto/YouTube: RT France)

    Francúzsky prezident Francois Hollande postavil svoju kampaň, v ktorej sa uchádzal o stoličku v Elyzejskom paláci, aj na prísľube „manželstva pre každého“. Jeho úmysel umožniť manželstvá a adopcie detí pre každého, teda aj homosexuálnym partnerom, a zrovnoprávniť ich tak s heterosexuálnymi manželstvami vtedy vyvolal vlnu demonštrácií.

    V roku 2013 na jeho zámery reagovali odporcovia a zorganizovali akciu Pochod pre každého (Manif pour Tous). V uliciach Paríža sa v nedeľu opäť stretli státisíce ľudí. Militantní “antifašisti” počas neho začali brutálny útok na zástancu tradičného manželstva pred očami jeho manželky a ich malej dcéry.

    Video z pochodu v Paríži zachytáva nevyprovokovaný útok na muža, ktorý bol so svojou rodinou jeho účastníkom. 

    Zdroj: YouTube/RT France: Otec – účastník Protestu pre každého je napadnutý protidemonštrantmi.

    Video zachytáva, ako sa odporcovia tradičných manželstiev vrhli na muža, ktorý má v ruke vlajku Pochodu pre každého. Jeden z útočníkov ho ťahá dozadu, preč od jeho rodiny, zatiaľ čo iný ho odzadu kopne. Niekoľko ich spojencov sa okolo neho zhromažďuje, potom muž vstáva a odchádza, aby sa pridal k svojej žene a malému dieťaťu, ktoré žena drží a odvracia jeho pohľad od útoku. Zozadu je však ešte počuť ako prohomosexuálni aktivisti kričia: „Obesíme ťa.“

    Pochodu sa zúčastnilo najmenej 24-tisíc účastníkov, pričom polícia počas neho zatkla 13 ľudí.

    - Reklama -