Na Trumpa sa to sype z každej strany. Prihlásili sa ďalšie ženy, ktoré mal sexuálne obťažovať. Toto im odkázal

    0
    Donald Trump (Autor: SITA)

    Summer Zervosová, bývalá uchádzačka o účinkovanie v Trumpovej televíznej šou The Apprentice, povedala predtým na tlačovej konferencii v Los Angeles, že tento newyorský magnát ju vo svojej kancelárii pobozkal na ústa a následne jej robil sexuálne návrhy pri večeri, ktorú si predstavovala ako pracovné stretnutie. Denník Washington Post medzitým zverejnil tvrdenie inej ženy, ktorú Trump údajne začiatkom 90. rokov ohmatával v jednom z newyorských nočných klubov. Kristin Andersonová uviedla, že muž sediaci vedľa nej na pohovke jej začal siahať rukou pod sukňu, nevedela však o koho ide, až kým nevstala a neobzrela sa za ním.

    Podobné výpovede žien zverejnil v uplynulých dňoch aj denník New York Times.

    Agentúra DPA informovala, že Trump na úvod svojich piatkových predvolebných mítingov odsúdili tieto obvinenia, ako aj médiá, ktoré podľa neho šíria klamstvá. Vyhlásil pritom, že “celé tieto voľby sú manipulované” a médiá “otravujú mysle voličov”. Množiace sa tvrdenia o sexuálnom obťažovaní pripísal svojej hlavnej volebnej súperke, demokratke Hillary Clintonovej, a medzinárodnému mediálnemu sprisahaniu.

    „Môžem povedať len toľko, že dúfajme, dúfajme, že naše vlastenecké hnutie prekoná toto strašné zavádzanie,” povedal Trump v Severnej Karolíne. Jeho viceprezidentský spolukandidát Mike Pence prisľúbil, že ohľadne zverejnených obvinení zo sexuálneho obťažovania budú čoskoro zverejnené dôkazy o Trumpovej nevine.

    - Reklama -