Roman Bednár: Oženil sa V. Putin s olympijskou víťazkou Kabajevovou, a to bez vedomia verejnosti?

0
Vladimír Putin (Autor: TASR)

21. decmbra 2005 jej slávnostne odovzdal štátne vyznamenanie za zásluhy o vlasť. Alina pochádza zo športovej rodiny, otec bol známy futbalista, tatárskeho pôvodu a matka, ruská basketbalistka. Od roku 2002 do roku 2006 žila v manželstve s Davidom Muselijanim.

V Rusku je Alina už niekoľko rokov pokladaná za neoficiálnu First Lady. Putin ani Kabajevová sa k takým rečiam nikdy nevyjadrili. Západné noviny dokonca tvrdia, že majú spoločné dieťa. Keď sa nedávno dvaja nemeckí novinári pýtali v Hannoveri Gerharda Schrödera, dlhoročného priateľa ruského prezidenta, či sa už V. Putin znova oženil, tak odpovedal so širokým úsmevom: „Vladimír Vladimirovič je v súkromnom živote veľmi šťastným človekom, ale viac k tomu nepoviem.“

V roku 2008 sa v ruských médiach po prvý krát špekulovalo o tom, že Putin a Kabajevová majú intímny vzťah. Po tom, ako sa Putin v roku 2014 rozviedol, sa začalo písať a hovoriť o tom, že Alina je jeho družka. Podľa všetkého, čo je z Ruska známe mne, tak je to veľmi pravdepodobné. Faktom je, že Vladimír Vladimirovič prejavoval sympatie a veľkú náklonnosť Aline, odkedy ju spoznal.

Putin je skvelý taktik a nerobí nikdy chyby

V rokoch 2001 až 2005 bola Alina ako poslankyňa členkou „Vrchnej rady“ Putinovej strany Jednotné Rusko. V roku 2007 ju ruský prezident menoval za člena „Spoločenskej komory“ Ruskej federácie. V roku 2014 sa vzdala poslaneckého mandátu, lebo sa stala šéfkou ruskej NMG – National Media Group. Ruská opozícia vtedy vyjadrila pochybnosti, či je dosť kvalifikovaná na takú činnosť. Mimochodom, časť ruskej opozície sa kŕmi z početných finančných prameňov, ktoré tečú zo Západu.

V Rusku sa otvorene hovorí o tom, že ak prezident a Alina Kabajevová ešte nie sú zosobášní, tak že v dohľadnej dobe k tomu príde a ak už zosobášení sú, tak príde aj čas, keď to Vladimír Vladimirovič svojmu národu oznámi.

Kedy bude ten čas najvhodnejší a pre verejnosť najúčinnejši, o tom rozhodne sám. Celý svet vie predsa veľmi dobre, že Putin je skvelý taktik a nerobí nikdy chyby. Na veľký hnev amerických politikov typu Obama, Clinton, Clintonová, Bush,…… nie však Donalda Trumpa.

Filozofia života ruského prezidenta Putina má jedinečné aspekty a pre Rusko i pre svet Slovanov (aspoň tých Slovanov, ktorí sa nestali poplatnými „riťolezmi“ Západu, ktorého dekadencia už úplne nadobúda desivé sebaničiace štruktúry) je tento muž požehnaním!

Roman Bednár
Článok publikujeme so súhlasom autora, pôvodný text nájdete na www.roman-bednar.com.

- Reklama -