Lipšic prehovoril. Tuší, kto zverejnil video z jeho autonehody

    0
    Daniel Lipšic (Autor: TASR)

    Začiatkom pracovného týždňa do médií prenikli zábery, ktoré zobrazujú okamihy z dopravnej nehody exposlanca Daniela Lipšica. Obálku s USB kľúčom s inkriminovaným videom dostali viaceré redakcie. Šokujúce video zachytáva nielen samotnú zrážku exposlanca s dôchodcom, ale aj niekoľko minút tesne po nej. Spomínané video si môžete pozrieť TU.

    Kamery zachytávajúce Lipšicovu zrážku s dôchodcom sú umiestnené na budove krajského súdu, konkrétne justičnej pokladnice. Ako informuje spravodajský portál Čas.sk, hovorca Pavol Adamčiak potvrdil, že záznamy z týchto kamier dali len vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru SR. „Inému žiadateľovi neboli poskytnuté. Krajský súd v Bratislave vylúčil inú manipuláciu so zariadením a predmetným záznamom pracovníkom súdu,“ vyjadril sa Adamčiak.

    Anonym však v liste píše: „Našťastie, polícia nie je jediná, kto týmto videom disponuje.“ Objavili sa aj špekulácie, že video preniklo na verejnosť pre Lipšicovo vydieranie. Ten tieto domnienky poprel slovami: „Nikto mňa ani mojich blízkych nevydieral. Myslím si, že ma veľmi dobre poznajú, vedia, že by som sa nikdy v živote vydierať nenechal, takže by to ani neskúšali.“ Ako píše Čas.sk, exposlanec tuší, kto za zverejnením nahrávky stojí, ale konkretizovať to zatiaľ nechcel.

    - Reklama -