Maďarský expert: Migrácia? Zakamuflovaná invázia podporená poriadnymi peniazmi

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    „Myslím si, že táto invázia, ktorá bola zakamuflovaná ako migrácia, je podporovaná poriadnymi peniazmi,“ vyhlásil v rozhovore pre rádio Košút Foldi. Do migračnej vlny investujú najmä tí, ktorí chcú vidieť Európu v chaose a podľa neho ide o cielený útok na starý kontinent. Ide najmä o „civilné organizácie“ a všetkých, ktorí s nimi spolupracujú. Ďalším agresorom, ktorý chce rozvrat Európy, je podľa Foldiho aj islam.

    V roku 2015 sa istá skupina ľudí rozhodla, že Európa sa musí zmeniť. „Toto je tá multikultúrna logika, ktorú som už spomínal,“ vyhlásil expert. „Má to totiž finančnú logiku. Keď sa z Európy stane jednotnejší trh a národné záujmy budú eliminované, vytvorí sa superspotrebiteľský systém na nadnárodnej úrovni. Takýto systém bude oveľa ľahšie ovládateľný. Na dosiahnutie tohto cieľa sa rozhodli zriediť európsku populáciu a neočakávajú takmer žiadny odpor,“ myslí si Foldi. Podľa analytika je jedným z investorov, ktorí chcú rozvrátiť Európu, aj boháč George Soros.

    Nepočítali s ISIS

    S čím však títo investori nepočítali, je podľa experta vznik Islamského štátu. „Ušiel im fakt, že IS má stratégiu a tou je priama invázia a okupácia Európy,“ dodáva Foldi. Expert tiež odpovedal aj na otázku týkajúcu sa diania na maďarsko-srbských hraniciach, kde pochodovala skupina migrantov. Nezabudol zdôrazniť, že išlo najmä o mladých a schopných mužov. „Bol to vojenský útvar, o tom nemožno pochybovať,“ dodal na margo migrantov Foldi, podľa ktorého civilisti nie sú schopní organizovať sa do takej vysokej miery.

    Predtým, ako sa migranti zmobilizovali, im neznámi ľudia oznámili, že po ukončení referenda v Maďasku sa otvoria hranice. Šírenie takýchto lží nie je podľa Foldiho náhoda a ide o snahy takzvaných humanitárnych organizácií o mobilizáciu. Tento systém je podľa neho veľmi dobre organizovaný a trvá už niekoľko rokov.

    Budú na nás útočiť zo všetkých strán

    Po maďarskom referende o kvótach očakáva expert útoky aj na svoju rodnú krajinu. „Jeden z nich bude formálny politický útok z Bruselu, ďalší, neformálny útok môžeme očakávať od médií,“ vyhlásil maďarský expert a dodal, že na mysli mal najmä mainstreamové či západné média, „ale rovnako aj lokálne médiá, ktoré sú financované zo zahraničia.“ Za najhoršie útoky na Maďarsko však označil snahy zničiť maďarské hranice, „ktoré sú riadené týmito civilnými organizáciami v spolupráci s moslimskými vojakmi“.

    Podľa Foldiho sa integrácia imigrantov v Európe nepodarí a Únii či Srbsku, Chorvátsku a Macedónsku sa nepodarí ani zbaviť sa utečencov, ktorí už dorazili. Expert si myslí, že imigranti, ktorí putujú krajinami, sú mimo zákona a deportovať ich nebude možné.

     

    - Reklama -