Stanislav Martinčko: Bude tajomníčka SMERU-SD p. Kolenčíková prehlásená za bosorku a upálená???

0
Renáta Kolenčíková (Autor: youtube.com)

Vie si niekto predstaviť, čo by nasledovalo zo strany SMERU-SD, keby sa podobné škandalózne vyznanie tajomníka prevalilo z niektorej opozičnej strany? Boli by sme svedkami masívneho útoku na dotknuté osoby i celej strany o tom, ako sú zneužívané postavenia, ako sa kradne a kšeftuje pod kuratelou danej strany. Vládni stranícki ideológovia na čele s pánom Tomášom by vo dne v noci vymýšľali scenáre a slovné spojenia s hlavnou úlohou, čo najviac poškodiť obraz takej skorumpovanej strany v očiach verejnosti, žiadali by vytvorenie kadejakých vyšetrovacích výborov na dôkladné vyšetrovanie podozrení s korupčného správania, vyzývali by členov, aby z nej radšej zutekali a žiadali je rozpustenie. Nastúpila by celá plejáda ideológov a moralizátorov, ktorá by volala po očiste nášho politického života od skorumpovaných politikov, ktorí do politiky vchádzajú len preto, aby mohli rozvíjať svoje kšefty. Média by sa predháňali v tom, kto prinesie viac nové a novšie odhalenia škandalózneho správania politikov a z TA3 by niektorí moralizátori ani nevychádzali. Nízku životnú úroveň občanov by zhadzovali na skorumpovaných straníkov a poukazovali by, že hlavnú vinu na stave Slovenska majú pravé tí, ktorí v takej strane pôsobili. Tak by to nejako prebiehalo, keby bol v hlavnej úlohe niekto z opozície.

Keďže máme v hlavnej úlohe koaličný SMER, tak záujem médií je skoro žiadny, ba naopak sa možno v zákulisí pripravujú scenáre, ako čo najviac znemožniť tú, ktorá si dovolila otvoriť ústa a určite sa ešte dočkáme všelijakých prekvapení. Vieme, ako sa skončilo balenie baníckych peňazí do alobalu, dnes po tomto škandále, v ktorom hovorila tak isto žena, neštekne ani pes. Dnes už nikoho nezaujíma, čo to boli za peniaze a odkiaľ bral poslanec Jánoš zo SMER-SD toľké peniaze na svoj nákladný život, veď len hodinky s oblekom mal za toľko, že by na to nestačil ani jeho celoročný poslanecký plat.

Celý ten alobalový cirkus nebadane zmizol z povrchu zemského, preto si myslíme, že podobný vyskúšaný scenár sa použije aj v prípade pani tajomníčky z Nitry, preto môžeme očakávať, že jej vyjadrenia budú zľahčované a poprekrúcané tak, aby boli v jej neprospech a hlavná podstata sa stratila v jesennej hmle. Pani tajomníčka Kolenčíková má aj kus šťastia, že nežije v stredoveku, lebo sociálni inkvizítori by ju ľahko mohli prehlásiť za bosorku a skončila by na hranici.

Čoho sa ešte dočkáme, kým sa prebudíme?

Stanislav Martinčko (O2H)
Článok publikujeme so súhlasom autora, pôvodný text nájdete na martincko.blog.sme.sk.

- Reklama -