Matovič zaparkoval karavan pred parlament. Má pripomínať Danka, Bugára a Kaliňáka

    0
    Na demonštrácii rečnil aj Igor Matovič (Autor: Dominika Urbánková)

    Po septembrovom neformálnom summite premiérov a prezidentov členských štátov Európskej únie dnes a zajtra naše hlavné mesto hostí parlamentných lídrov. Hostiteľom tohto podujatia je predseda Národnej rady Slovenskej republiky Andrej Danko. Jeden z opozičných predstaviteľov, líder strany OĽaNO-NOVA Igor Matovič pripravil pre všetkých predsedov národných parlamentov svojské uvítanie.

    Ešte v skorých ranných hodinách totiž zaparkoval pred národnú radu karavan s nápisom Fico chráni zlodejov. Ten istý karavan, ktorý sa podľa Matoviča stal symbolom letných protestov pred luxusným bytovým komplexom Bonaparte.

    „Myslím, že takto bude mať svoje dôstojné miesto a bude všetkým (aj dnešným predsedom parlamentov, ktorých si Danko pozval) pripomínať hanbu, ktorú máme za premiéra a ktorá sa bez hanby nechá vydržiavať cez prinízky nájom v ukradnutom byte,“ píše šéf Obyčajných ľudí.

    Ako ďalej vysvetľuje, má tiež pripomínať ministra vnútra Roberta Kaliňáka, ktorý čulo a potajme kšeftuje s daňovým zločincom – Bašternákom. A „pripomínať zbabelého Danka a Bugára, ktorí za judášsky groš tieto špinavosti kryjú“, dodáva v závere.

    Zdroj: Facebook/Igor Matovič

    - Reklama -