Najhoršie je, že Danko sa výnimočne nemýli, hodnotí komentátor

    0
    Andrej Danko (Autor: TASR)

    Ako začína svoj komentár Peter Tkačenko, v ušiach nám vraj ešte nedozneli slová bývalého predsedu SNS Jána Slotu o „strapatej panej a šašovi na koni, už sa do diplomatickej bitky hotuje jeho nástupca Andrej Danko“. Práve aktuálny predseda parlamentu sa ostatným predsedom snažil vysvetliť odmietavý postoj ku kvótam cez históriu. „Lebo stojíme na iných hodnotách a tradíciách ako štáty, ktoré dokázali žiť s inými menšinami,“ píše Tkačenko a dodáva, „najhoršie je, že Danko sa v tejto veci výnimočne nemýli.“

    Podľa jeho slov je Danko najlepším príkladom toho, čo cituje: „Sme inde mentálne, že sme inde vo vývoji.“ Tento výrok podľa jeho slov znamená, že: „Predseda parlamentu otvorene vraví, že bežný Slovák je so Západom kultúrne nekompatibilný xenofób.“ Tkačenko mu opäť dáva za pravdu, no dvíha varovný prst, že jeho vyjadrenia ohrozujú záujmy, ktoré má naša krajina so Západom.

    „Veď prečo by sa Nemci či Francúzi mali integrovať s krajinou, ktorá mentálne ešte naháňa ovce hore grúňom a hrá sa s bábikami zo šúpolia?“ pýta sa a dodáva, že v náš prospech hrajú Dankove rečnícke schopnosti. „Môžeme sa nádejať, že nech už svojim kolegom povie čokoľvek, nikto nebude rozumieť, čo to vlastne bolo,“ uzavrel.

     


     

    - Reklama -