Nemajú zábrany. Maskovaní muži zničili kanceláriu političky, ktorá otvorene vystupuje proti masovej migrácii

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Priznanie k činu uverejnili na stránke alternatívneho informačného servera Indymedia. Páchatelia v priznaní vinia poslankyňu z toho, že je podľa nich zodpovedná za „masovú vraždu“ migrantov, ktorí sa pri pokusoch dostať sa do Európy utopia v Stredozemnom mori. „Nemecko bude musieť vždy zaplatiť,“ varuje anonymné priznanie.

    Bettina Kudla je síce členkou vládnej CDU, ale napriek tomu nesúhlasí s politikou otvorených dverí pre migrantov a na jej názory doplatila zatiaľ iba jej kancelária. Vandali rozbili štyri okná a poškodili tri autá, ktoré parkovali pred budovou, kde poslankyňa úraduje. Svedok útoku vyšetrovateľom povedal, že videl troch páchateľov v maskách, pričom jeden z nich mal na sebe prilbu.  

    Nie je to tak dávno, čo sa Bettina Kudla stala terčom kritiky za to, že použila nemecký výraz  „umvolkung“, ktorý sa dá voľne preložiť ako „etnický zvrat“. Vo význame by nebol až taký problém, keby sa toto slovo nespájalo s časmi nacistickej tretej ríše. Ide totiž o označenie etnickej premeny obyvateľstva, ktorú v súvislosti s migračnou krízou pripomínajú jej odporcovia.

    Celý text v angličtine nájdete TU


    - Reklama -