Kollár opäť rozvíril vody internetu: Kurňa…, dáte doktorovi klobásu, je to trestný čin

    0
    Boris Kollár. (Autor: pk)

    Boris Kollár vo svojom najnovšom videu vyzýva na diskusiu na tému úplatkárstva, korupcie a toho, či je správne stíhať onkológa, ktorý si vzal bokom 50-eurový úplatok.

    „Niekto tu ukradne miliardy a nič sa nedeje. A teraz nachytajú špičkového odborníka, ktorý neviem, akým spôsobom, veľmi som to nesledoval, vezme dajme tomu 50-eurový úplatok. Zachráni ale tisíce a tisíce ľudí od rakoviny, pomôže im. Človek, ktorý zachráni tisíce ľudí vezme 50 eur a ideme ho zatvoriť na päť rokov. Teraz sa pýtam, je to v poriadku?“ pokladá si rečnícku otázku poslanec. Zároveň vyzýva používateľov sociálnej siete na verejnú diskusiu v komentároch pod videom.

    „Nejaký policajt, chudák, v Malackách alebo Senci zoberie 500 eur a ide na strašne veľa rokov do basy. A žiadny politik a žiadny oligarcha nejde do basy, keď vás tu okrádajú o ťažké, ťažké stámilióny. Jednoducho sa nič nedeje,“ konštatuje Kollár.

    Politik ďalej uvádza, že ľudia by sa mohli za ochotu zavďačiť napríklad milej sestričke v nemocnici a to kyticou kvetov či bonboniérou. „Spáchali ste trestný čin!“ upozorňuje.

    „Trestným činom je aj, keď vy dávate bonboniéru sestričke a aj to, keď ju ona príjme,“ hovorí politik. „Niekto urobí perfektnú operáciu srdca, zachráni mi život a ja, kurňa, som šťastný a chcem sa mu revanšovať. Donesiem mu obraz, vajcia z dediny a klobásu. Mám byť za toto trestne stíhaný? Má byť ten lekár trestne stíhaný za toto?“ pýta sa na záver videa poslanec a šéf Sme rodina.

    - Reklama -