Zabite toho psa, kričala. Nechala mu zviazať ruky a prikázala, aby jej pobozkal nohy. Arabská princezná besnila v Európe

    0
    Paríž (ilustračné foto) (Autor: TASR)

    Parížsky dizajnér sa spočiatku zákazke za 20-tisíc eur určite potešil. Po tom, ako si pri výkone svojej práce odfotografoval interiér luxusného bytu princeznej, však udalosti nabrali dramatický spád. Dcéra kráľa Khalida bin Abdulaziza Al Sauda totiž na nešťastného dizajnéra poslala svoje gorily s drsným príkazom.

    „Musíte zabiť tohto psa. Nezaslúži si žiť,“ kričala podľa dizajnéra princezná, ktorá si myslela, že dekorátor plánuje fotografiu predať bulváru. Nešťastník sa potom bodyguardom márne pokúšal vysvetliť, že fotografie potrebuje k svojej práci a zverejniť ich neplánuje. Princezná však na jeho argumenty nereagovala, nechala mu zviazať ruky a prikázala mu, aby jej pobozkal nohy. Keď  to dizajnér odmietol, jeden z bodyguardov naňho namieril zbraň.

    Podľa polície mal dizajnér na zápästiach viditeľné modriny. Jeho utrpenie trvalo štyri hodiny, počas ktorých mu jeden z princezniných bodyguardov zobral všetky doklady, ktoré si okopíroval. Neskôr ho odviazali a prikázali mu, aby sa v blízkosti bytu už neukazoval. Dizajnér  podľa portálu Telegraph za svoje služby nedostal výplatu a dokonca mu odmietli vrátiť aj jeho pracovné nástroje.  

    - Reklama -