Drsné Wildersove slová: Musíte si vybrať, islam alebo sloboda? Imigranti pľujú na našu identitu a chcú si nás kruto podrobiť

    0
    Geert Wilders (Autor: SITA)

    Politik, ktorý sa netají svojimi antimoslimskými postojmi, spomína na svoju návštevu mestečka Maassluis. „Je to mesto neďaleko Rotterdamu, v ktorom sa domorodí obyvatelia stali obeťami potomkov imigrantov z Maroka,“ píše Wilders pre Breitbart a dodáva, že ľudia v meste sú zo situácie vydesení. Potomkovia imigrantov podľa neho ničia autá a domy pôvodných obyvateľov, ktorým sa dokonca vyhrážajú. Wilders tiež podotýka, že Maassluis je len jedným z mnohých podobne postihnutých miest.

    „Sloboda je jedno z našich základných práv. Ak však zlyháme pri jej obrane, stratíme ju. A, nanešťastie, toto sa práve dnes deje,“ myslí si pravicový politik, ktorý spomína aj nedávnu vlnu teroristických útokov v Európe. Podľa neho za ne môžu práve moslimskí imigranti a ich potomkovia, ktorých na starý kontitnent pustili vládnuce elity.

    „Mnohí z prisťahovalcov získajú aj našu národnosť. Ale niektorí z nich sa o našu krajinu vôbec nezaujímajú. Nemajú ju radi. Nemajú k nej žiadny rešpekt a nerešpektujú ani naše hodnoty,“ píše Wilders a dodáva: „Pľujú na našu identitu a správajú sa ako dobyvatelia.“

    Neumlčia ma

    Podľa Wildera je islam totalitnou ideológiou a snaží sa presadiť tyranskú nadvládu nad nemoslimami, ktorých chce podrobiť právu šaría násilnou cestou. „Islam je existenčná hrozba, ktorá ohrozuje náš slobodný národ,“ píše politik a spomína diskrimináciu žien či nedostatočnú slobodu prejavu a kruté tresty za spáchané hriechy.

    Nacionalistický politik vidí riešenie v zastavení prúdu moslimských imigrantov do Európy. „V súčasnosti je v našich krajinách islamu viac než dosť,“ myslí si Wilders a dodáva: „Ak ich nezastavíme, budeme čeliť katastrofe. Budeme kolonizovaní a islamizovaní.“

    Wilders tiež chce podporovať návrat imigrantov späť do domovských krajín a od tých, ktorí budú chcieť zostať, požadovať úplnú asimiláciu. „Požadovať od moslimov, ktorí chcú žiť v našom svete to, aby sa zriekli nenávistného učenia a riadili sa našimi zákonmi, nie je extrémizmus,“ myslí si Wilders.

    „Je čas zdvihnúť naše hlasy a nechať ich znieť ako búrku. Sloboda má svoju cenu,“ dodáva Wilders, podľa ktorého je nutné si vybrať medzi slobodou a islamom. Podľa jeho slov ho neumlčí žiadny súd ani vyhrážky a svoje názory bude hlásať aj naďalej a pripomína, že už niekoľko rokov je pod neustálou ochranou polície, lebo si na neho brúsia zuby aj mnohí džihádisti.  

    - Reklama -