Galko búši do Tomanovej. Musí odstúpiť, tvrdí

    0
    Podpredseda SaS Ľubomír Galko (Autor: Reprofoto/Facebook: Ľubomír Galko)

    Podpredseda SaS Ľubomír Galko zaujal nekompromisné stanovisko voči detskej ombudsmanke Viere Tomanovej. Ako približuje na sociálnej sieti, Tomanová prezradila pred médiami dôverný rozhovor s dieťaťom, ktoré je v pozícii zneužívanej maloletej osoby. Aby toho nebolo málo, prezradila aj meno tohto dieťaťa. Ide o megaškandál sexuálneho zneužívania v galantskom resocializačnom zariadení Čistý deň.

    „To je škandál, na základe ktorého by, navyše v súvislosti s tým, že Viera Tomanová vystupuje posledné dni ako lobistka zariadenia a nie ako obhajkyňa práv detí, mala táto funkcionárka okamžite opustiť svoju pozíciu,“ vyjadril sa jasne Galko.

    Zdroj: Facebook/Ľubomír Galko

    K svojmu vyjadreniu prikladá aj video, v ktorom je Tomanovej prerieknutie zachytené. V druhej minúte priloženého videa začína rozprávať komisárka pre deti Viera Tomanová, čo jej v rozhovore povedala Natália. „Jednoznačne, odmieta sa vrátiť k rodičom, zostáva v zariadení a odmieta sa stretnúť s matkou,“ hovorí. Po tlmočení Natáliiných slov reaguje Tomanová na novinárku, pričom prezrádza meno Natáliinej matky. Ďalšia novinárka ju upozorní na to, že ako detská ombudsmanka medializuje a prezrádza informácie, ktoré mala odovzdať Natáliinej matke a ktoré jej Natália prezradila v súkromnom rozhovore.


    Zdroj: YouTube/Tomanová verejne rozprávala, čo jej osobne povedala Natália

    - Reklama -