Saskár bol blízko miesta, kde Lipšic zrazil človeka. A povedal toto

    0
    Daniel Lipšic (Autor: TASR)

    Takto začína svoj blog Klus, ktorého predtucha sa naplnila. Doma si prečítal správu o smrteľnej nehode, ktorej účastníkom sa stal jeho kolega. Poslanec NR SR Daniel Lipšic a exminister vnútra a spravodlivosti zrazil staršieho pána, ktorý svojim zraneniam v nemocnici podľahol.

    Tímlídra SaS pre zahraničnú politiku mrzí, čo sa stalo. Píše o viacnásobnej tragédii – pre zosnulého, jeho rodinu i nešťastného človeka.

    „Samozrejme, pozornosť médií je v prípade viacnásobného ministra a jedného z lídrov opozície iná ako u bežného občana. Čo je pochopiteľné a v našej spoločnosti to už berieme ako samozrejmosť.“

    Klusovi sa však nepáči, že za rovnakú samozrejmosť považujeme aj rôzne výlevy zo sociálnych sietí na adresu šoféra či zosnulého. Vyzýva preto ľudí, aby neodsudzovali iba preto, že účastníkom nehody je verejne známa osoba.

    „Je v záujme celej spoločnosti, aby sa do prípadu za žiadnych okolností nevniesla politika a hyenizmus rôzneho charakteru. Postup musí byť rovnaký bez ohľadu na to, či sa jedná o bežného občana, hereckú hviezdu, ministra, člena opozície, alebo koalície,“ dodal Klus, ktorý verí, že prípad sa podarí vyšetriť bez osobných útokov, animozít či vulgarizmov. 

    - Reklama -