Clintonová by sa mala začať obávať. Prieskumy ukazujú, že Trump sa naozaj môže stať prezidentom

    0
    Tam, kde Clintonová stratila nejaký ten percentuálny bod, tam sa Trumpovi podarilo nabrať na podpore. Náskok v tých najkľúčovejších štátoch už nie je pre demokratickú kandidátku taký zreteľný a niekde sa úplne stratil. Pod pokles sa podľa portálu Daily Wire podpísali zdravotné komplikácie, pre ktoré Hillary Clintonová takmer skolabovala počas spomienkovej ceremónie pri príležitosti 15. výročia útoku na Svetové obchodné centrum v New Yorku. 
     
    Predtým, ako sa Clintonovej spravilo v New Yorku nevoľno a museli ju do auta naložiť jej ochrankári, sa jej preferencie dramaticky prepadli. Priemerne mala demokratka nad Donaldom Trumpom náskok až 8 %, ale teraz sa tento náskok údajne zmenšuje na menej ako jedno percento. 
     
    Niektoré prieskumy dokonca ukazujú, že Trump v predvolebných prieskumoch vedie. Ten, ktorý denne aktualizuje portál denníka Los Angeles Times, ukazuje, že voliči favorizujú práve republikánskeho kandidáta, ktorý vedie až o 7 %. Prieskum televízie Fox News dáva mediálnemu magnátovi jednopercentný náskok. 
     
    Celý text v angličtine nájdete TU
     
    - Reklama -