Weisenbacher: Vyzývame poslanca NR SR Igora Matoviča, aby sa podrobil riadnemu psychiatrickému vyšetreniu

0
Igor Matovič v Národnej rade Slovenskej republiky. (Autor: pk)

Medzi inými o takéto stretnutie požiadali predseda SaS Richard Sulík, či predseda SME Rodina Boris Kollár. Ako prvého sme chceli navštíviť nášho dlhoročného známeho, poslanca NR SR Ľuboša Blahu zo Smeru SD. Po vstupe do parlamentu sme však stretli predsedu OĽaNO Igora Matoviča. Emócie Aleny Krempaskej boli silnejšie a tak symbolicky “udrela” Igora Matoviča do tváre kvetmi, nakoľko je to on kto sústavne šíri klamstvá o našich osobách, ako aj o našej organizácii IĽP a vytvára v spoločnosti podhubie pre nárast politického násilia. 

Tvrdenie, že nás platí grantami Smer SD je nielen úbohým klamstvom, ale vyvoláva v nás otázky o mentálnom zdraví tohto trnavského podnikateľa. Žiaden grant sme od Slovenskej republiky nezískali už niekoľko rokov. Prechádzajúce granty sme vždy vyúčtovali do posledného eura a boli použité výlučne na účel, na ktoré sme ich získali. Podobné granty dostvajú stovky iných občianskych združení, či nadácií a bolo by prinajmenšom hlúpe domnievať sa, že sa preto stávajú vazalmi Róberta Fica, či strany Smer SD. Odmietame tvrdenia, že míňame desať tisíce euro na sociálnej sieti. Faktúry, ktoré nám spoločnosť Facebook zaslala dáme kedykoľvek a komukoľvek k nahliadnutiu. 

Vyzývame Igora Matoviča, aby sa podrobil riadnemu psychiatrickému vyštreniu, nakoľko sa na základe jeho vyjadrení domnievame, že nie je mentálne spôsobilý pre výkon funkcie poslanca.   

V Bratislave 14. 9. 2016

Peter Weisenbacher, bývalý spoluorganizátor protestov Gorila

- Reklama -