To nie je Hillary! Kandidátka Clintonová vraj používa dvojníčku

    0
    Manželia Clintonovci (Autor: TASR)

    Britský bulvárny denník Daily Mail prichádza s pozoruhodnou konšpiračnou teóriou. Tá sa vzťahuje na udalosť, ktorá nasledovala po kolapse Hillary Clintonovej. Prezidentská kandidátka sa ukázala verejnosti za niekoľko hodín, keď odchádzala z bytu svojej dcéry, kde sa údajne uzdravila z nevoľnosti, ktorá ju postihla.

    Hillary Clintonová so žiarivým úsmevom mávala okolostojacim a uisťovala ich, že sa cíti skvele. Potom, keď boli zverejnené zábery bezvládnej prezidentskej kandidátky, ktorú museli naložiť do auta, sa objavili pochybnosti poukazujúce na neuveriteľné až zázračné zotavenie pani Clintonovej.

    Priaznivci konšpiračných teórií v tom majú jasno. Osoba, ktorá pred domom dcéry Clintonovcov mávala novinárom, podľa nich nebola prezidentská kandidátka, ale jej dvojníčka. Fotografia mávajúcej „Clintonovej“ sa stala okamžite hitom konšpiračných webov, kde bola vyobrazená postava do detailov analyzovaná – so záverom, že nemohlo ísť o Hillary Clintonovú.

    Niektorí z teoretikov upozorňujú na rozdiely vo fyziognómii. Zaujal ich najmä odlišný tvar nosa, rozdielne náušnice alebo výrazne štíhlejšie nohy, ako má na iných fotografiách kandidátka Clintonová. Vrcholom špekulácií je potom analýza mávajúcich prstov. Porovnanie s predchádzajúcou fotografiou mávajúcej Clintonovej vraj hovorí jednoznačne. Skutočná Clintonová má na ľavej ruke dlhší ukazovák ako prstenník. U ženy mávajúcej pred domom Chelsea Clintonovej je to presne naopak. Preto je vraj zrejmé, že v danej chvíli stál pred ľuďmi niekto úplne iný.

    Iní sa pozastavujú nad tým, že údajná Clintonová sa po rušnom newyorskom bulvári pohybovala úplne sama, bez ochranky, čo je proti všetkým zvyklostiam. Kandidátka je inak v obkľúčení bodyguardov, čo bolo vidieť aj na „kolapsovom“ videu, keď nakladanie Clintonovej do auta okamžite zakrylo niekoľko „goríl“ svojimi statnými telami.

    Špekuluje sa aj o rozporoch v správe o zdravotnom stave Clintonovej, ktorú po incidente poskytol médiám jej manžel, exprezident Bill Clinton.

    Konšpirační teoretici v tom majú teda jasno. Hillary Clintonová má dvojníčku, ktorú v nedeľu použila. Pochybnosti o vierohodnosti jej kandidatúry tak stále narastajú.

    Celý text si môžete v angličtine prečítať TU.

    - Reklama -