Polícia v akcii a Hlina ako z akčného filmu. Toto spravil pri parlamente

    0
    Vlajka naopak (Autor: Facebook Alojz Hlina)

    Hlinov akčný tím sa pri svojom najnovšom projekte inšpiroval hollywoodskym filmom Posledná pevnosť, v ktorom hlavnú úlohu stvárňuje Robert Redford. “Vlajku sme vztýčili dolu hlavou,” píše politik na Facebooku.

    “Vlajka naopak je symbol stavu núdze a naša krajina je naozaj v núdzi, lebo polícia a prokuratúra kryje zločiny a zločincov, a tých, ktorí na to upozorňujú, trestá. Spoločenstvo, ktoré je v núdzi,” povedal Hlina pre PL.sk a dodal, že vlajku, ktorá je s rozmermi 7 x 4,5 metra najväčšia na Slovensku, vztýčili na najvyššom stožiari.

    Vlajka, ktorú Hlinov tím vztýčil v utorok, sa však na stožiari dlho neohriala a zmizla. “Zobrali nám ju vládcovia tejto krajiny. Ukradli nám ju. Vážení páni, to nie je vaša vlajka,” odkazuje Hlina.

    “Máme to potvrdené, vlajku zobrali policajti,” povedal šéf KDH a dodal, že tento postup považuje za hrubé zneužitie polície a hasičov. “Polícia a hasiči majú byť použití pri život ohrozujúcich situáciách a zvešiavanie vlajky bez predchádzajúceho upozornenia určite takou situáciou nie je,” myslí si politik a dodáva, že vlajku znovu vyvesia 16. septembra. “Žiadame políciu, ministra vnútra a premiéra, aby nám v tom nebránili,” zastrája sa Hlina.

    “Na stožiari je viditeľná aj z parlamentu. Delegácie, ktoré k prídu k Dankovi do parlamentu, sa asi budú dosť čudovať, prečo má vlajku naopak,” uzatvára kádehák. 

    - Reklama -