Pokoj zbraniam. Nicholsonová a Danko sa dohodli. Vyhral malý Kubo

    0
    Malý Kubko sa Lucii Nicholsonovej narodil na Ďeň ústavy SR. (Autor: pk)

    „Všetci štyria sme vám už pred pôrodom deklarovali, že sme pripravení vyjsť vám v ústrety a pomôcť vám. Samozrejme, plne rešpektujeme vašu žiadosť o skrátenie hodín vedenia parlamentu,“ píše sa v liste, ktorý podpísali okrem Danka aj podpredsedovia parlamentu: Béla Bugár (Most-Híd), Martin Glváč (Smer-SD) a Andrej Hrnčiar (Most-Híd).

    Signatári zároveň ponúkli čerstvej mamičke možnosť zostať doma s dieťaťom. Uviedli tiež, že plne rešpektujú Nicholsonovej žiadosť o skrátenie hodín vedenia parlamentu.

    „Podpredseda parlamentu Andrej Hrnčiar vám viackrát ponúkol, že všetky služby zoberie za vás. Ak by sa čokoľvek zmenilo a chceli by ste prejsť na iný režim, prosím, informujte ma,“ uzavrel Danko.

    Ďuriš Nicholsonová kývla na ponuku

    Podpredsedníčka parlamentu vo štvrtkovej reakcii uviedla, že ponuku Danka „vzhľadom na okolnosti posledných dní rada využijem“.

    Kolegov poprosila, aby ju bez konzekvencií ospravedlnili z vedenia počas aktuálnej septembrovej schôdze. Podľa informácií Denníka N Ďuriš Nicholsonová tento mesiac už do NR SR nepríde a bude sa plne venovať synovi Kubovi, ktorého porodila 1. septembra.

    - Reklama -