Kollár opäť zostra: Tu pomaly chránime každého cigáňa, aj keď je agresor, vykričal poslancom

    0
    Boris Kollár (Autor: ReproFoto: Facebook)
    Stredajšie vystúpenie Borisa Kollára v národnej rade nezostalo bez publicity a objavilo sa aj na sociálnej sieti. Podľa poslanca nie sú politici schopní akceptovať isté skutočnosti pre politickú korektnosť. „Tu pomaly chránime každého cigáňa, aj keď je agresor, aj keď prepadáva ľudí, aj keď niekoho napadne. Proste je to cigáň, tak ho ideme chrániť a ideme sa tu zblázniť z toho, že sme tu všetci nejakí extrémisti,“ povedal Kollár v parlamente.
     
    Poslanec strany Sme rodiny dodal, že mu nezáleží na tom, či ide v prípade problémov o Rómov alebo bielych. „Ľudí posudzujem podľa toho, či sú dobrí alebo zlí, a je mi úplne jedno, akú farbu pleti majú. Keď sú raz neprispôsobiví ľudia z cigánskeho etnika, tak budem rovnako proti nim ako proti neprispôsobivým bielym,“ dodal.
     
    Pochvalu si vyslúžili hliadky kotlebovcov, ktoré vraj Kollárovi neprekážajú. „Mne prekáža to, že keď cestujete, ale vy to všetci nepoznáte, lebo my sa tu vozíme v limuzínach a máme veľké platy, ale denne sú vypravované tisícky vlakov a ľudia sa boja do toho vlaku nastúpiť. Keď tam nie sú pomaly znásilňovaní, obchytkávaní alebo nejakým spôsobom napádaní, tak minimálne ak zaspia, tak ich minimálne okradnú,“ konštatoval Kollár.
     
    Kollárovi sa nepozdáva, že štát rieši hliadky kotlebovcov namiesto toho, aby sa sám postaral o bezpečnosť vo vlakoch. „Skutočne som presvedčený o tom, že ani hliadky v zelených tričkách by nevznikli, keby sme mali bezpečné vlaky. Toto treba riešiť v prvom momente a nie napádať všetkých ostatných len preto, že niekto chce v niečom pomôcť,“ uzatvára Kollár.
     
    Zdroj: Facebook/Sme rodina
    - Reklama -