Silná káva: Exsuperstaristka Celeste Buckinghamová to štýlovo natrela Donaldovi Trumpovi

    0
    Celeste Buckingham (Autor: TASR)

    Talentovaná speváčka pred tromi rokmi prijala od amerického podnikateľa slušnú sumičku peňazí (25-tisíc dolárov v prepočte asi 19-tisíc eur), ktorá mala slúžiť na rozjazd jej kariéry. Buckinghamovej zrejme zmrzol úsmev na tvári po sérii Trumpových protiimigrantských výrokov. Práve mladá hudobníčka sa netají svojimi americko-iránskymi koreňmi. S informáciou prišiel denník Nový Čas.

    „Len čo som zistila, aké má Trump názory a aká je osobnosť, tak som to všetko vrátila. Povedala som nie, ďakujem,“ prezradila Času Buckinghamová. Mastný balík peňazí poputoval naspäť do Trumpovho fondu. S miliardárom sa v roku 2013 dokonca aj osobne stretla a neskôr vystúpila aj v televízii Fox News. „Život sa mi zmenil zo dňa na deň. Myslím, že odteraz sa bude diať množstvo nových vecí,“ prehlásila v tom čase v televízii.

    Napriek tomu, že išlo o tisíce dolárov (eur) tak si speváčka veľmi hlboko do svojej peňaženky siahnuť nemusela. V súčasnosti je už vychytenou hudobníčkou známou aj v USA a podľa informácií Nového Času by mala za jedno vystúpenie zinkasovať tritisíc eur.

    - Reklama -