Eduard Blatnický: Ohlásenie sa (verejnosti) člena prvej porevolučnej Demokratickej strany

0
Demokratická strana (Autor: Demokratická strana)

Preto opomíňajúc  – lepšie mi to znie – obídením celosvetových problémov vrátane migrácie / kto už len “vybuduje”  demokraciu v Afrike, keď budú preč z domu ?! /  ma upútavajú  na domácom dianí v stredopravom “sektore” aj  pokusy o dáku zmysluplnú pravú -“pravú” politickú stranu – s  IT pozadím  či rybníčkárenie a pod. Takže prichádzam  s opakovaným  starosvetským názorom na zreparovanie solídnej strany s excelentnou minulosťou  i nedávnou  pôsobnosťou  / ale samozrejme bez exotov typu ….  atď.,  lebo nech každý robí to čo vie a na čo má ! /  a tou je pre mňa   —   DEMOKRATICKÁ STRANA.

Nečakám ktovie akú nadšenú reakciu, ale potešilo by – verím že nielen mňa, keby náš “trubadúr” – týždenník  “TÝŽDEŇ”  otvoril diskusiu k téme: “Demokratická strana – kedysi a dnes” !! Jej históriu lemujú osobnosti hodné povšimnutia a stále aktuálny  aspekt spájania demokratických síl.  Pre súčasníkov môže byť zaujímavé  aj poučenie o tom  ako sa  vyhnúť opakovaniu chýb z nedávnej minulosti….A mnoho  ďalších námetov do diskusie. V tej súvislosti by si zaslúžil pozornosť mimo iných napríklad Vlado ČECH  a jeho dvojtýždenník MOSTY, aby neodišli do zabudnutia ako mnoho iného  pozitívneho , čo sa udialo po 89´.

Viem, že  “hlas volajúceho na púšťi”  a tobôž môj  nemusí byť pre každého  “to pravé, orechové”,  ale poprel by som sám seba a sklamal tých, čo ma trochu poznajú, ak by som sa teraz neozval. 

Do videnia na nete – čete 
Best regards

Eduard   Blatnický Ing.
províziant-rentier-dôchodca…..a dinosaurus

Banská Bystrica

- Reklama -