Merkelová dováža vojnu. Francúzi sa pripravujú na znovudobytie svojich miest. Máme povinnosť zastaviť toto šialenstvo. Voľte, ozvite sa, vyzýva komentátor

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: TASR)

    Známy írsky komentátor si na mušku berie islamistickú teroristickú vlnu v Európe, ako aj reakcie západných politikov. “V Európe očakávame islamské zverstvá dennodenne a stáva sa to rutinou. Nikto už nikdy nie je prekvapený, keď polícia alebo médiá predstierajú, že sú motivovaní pravicovým extrémizmom, psychickou chorobou alebo čímkoľvek iným, než je islamský džihád. Ani nie sme prekvapení, keď sa ako skutočná motivácia ukáže islamský džihád, znova, znova a znova,“ začína svoj videokomentár Condell.

    Podľa tohto bývalého komika a súčasného internetového komentátora sa európski politici vymkli spod kontroly, pričom jeden z nich sa dokonca zbláznil. „Kancelárka Angela Merkelová do Európy dováža vojnu a vie to. Všetci to vieme. Musíte byť slepý, hlúpy alebo progresívny (označenie pre ľudí s ľavicovo liberálnymi názormi – pozn. redakcie), aby ste to nevideli alebo, aby ste to nechceli vidieť,“ hovorí Condell s tým, že napriek teroristickým útokom zo strany moslimských utečencov a imigrantov nemecká kancelárka nedávno znova odmietla návrhy na zrušenie „deštruktívnej politiky otvorených dverí pre moslimský tretí svet“.

    Francúzi sa pripravujú na znovudobytie vlastného územia

    „Nevolený prezident Európskej komisie povedal jasne, že otvorené hranice tu zostanú bez ohľadu na to, koľko ľudí bude zavraždených islamskými teroristami,“ pokračuje Condell a prorokuje, že obete ďalších zverstiev budú nevinní príslušníci verejnosti a nie politici, ktorí „umožnili túto inváziu ani novinári, ktorí prikrášlili jej dôsledky“.

    Condell ďalej konštatuje, že väčšina ľudí prichádzajúcich do Európy nie sú utečenci, ale ilegálni imigranti, muži v bojaschopnom veku. Tvrdí pritom, že väčšina z nich skončí v moslimských getách, kde ženy nie sú v bezpečí a policajti sa tam boja chodiť. „Vo Francúzsku armáda už pripravuje plány na znovudobytie týchto oblastí v prípade, ak by sa ich obyvatelia začali brániť s kalašnikovmi a protitankovými strelami, ktoré tam boli prepašované z Balkánu a z Blízkeho východu,“ hovorí Condell. Informáciu, že francúzske bezpečnostné zložky sa naozaj pripravujú na eventualitu, že budú musieť „znovuzískať národné teritórium“, minulý rok zverejnil britský denník The Telegraph.

    Otrepané, potupné, ponižujúce a urážlivé frázy

    „Keď sa niekedy nájde zásoba zbraní vojenskej kvality, nikto už nie je prekvapený. Očakávame to a očakávame tiež, že nikto za to nebude deportovaný. Francúzsky premiér nedávno povedal, že sa musíme naučiť žiť s terorizmom, čo znamená, že jednoducho si počkajú na ďalší útok a potom si politici nasadia svoje smutné tváre a budú opakovať svoje otrepané frázy, ktoré sú dnes už tak obnosené, že už ani nie sú trápne. Sú potupné, ponižujúce a urážlivé,“ tvrdí nahnevaný Condell.

    Problém vidí v tom, že do Európy dovážame nepriateľskú, paralelnú spoločnosť, ktorá sa nikdy neintegruje. Politici umožňujúci túto „inváziu“ však podľa neho musia vedieť, že čím dlhšie trvá, o to horšie bude násilie. Očividne považujú vraždu nevinných ľudí za vhodnú cenu za ich politickú posadnutosť.

    Čo môžem realisticky urobiť?

    Najčastejšia otázka, ktorú Condell dostáva, vraj znie nasledovne: „Čo môžem realisticky robiť?“ Komentátor dáva dvojvrstvovú odpoveď. „Môžeme sa proti tomu ozvať a môžeme proti tomu hlasovať,“ konštatuje, no dodáva, že ozvať sa proti islamizácii dnes môže byť pre človeka traumatizujúce. „Dostanete negatívnu spätnú väzbu. Môžete dostať aj vyhrážky… Vaša osobná reputácia tiež môže utrpieť a môžete stratiť aj niekoľko priateľov. Môžete prísť aj o svoju prácu a ak žijete v Európe, je tu šanca, že budete zadržaný a stíhaný ako zločinec, ako sa stalo vo viacerých krajinách,“ vysvetľuje. Hlasovať však, ako Condell vraví, môže každý, pričom brexit ukázal, že ľudia majú moc na zmenu smerovania svojej spoločnosti.

    „Politici v Európe nemajú v úmysle zmeniť toto smerovanie. Musia byť naliehavo vymenení ľuďmi, ktorí tak urobia, lebo samo sa to nespraví… Ak sa každý jednotlivec, ktorý je proti islamizácii Západu, zaviaže nevoliť ľudí, ktorí ju umožnili, a bude voliť ľudí, ktorí ju zastavia, tak sa veci zmenia… A ak si môžete dovoliť ozvať sa bez toho, aby ste mali zničený život, tak to by bolo skvelé,“ vyzýva Condell a dodáva: „Fakt, že musím tieto slová vysloviť, by vám mali povedať, čo všetko je s našou spoločnosťou zlé.“

    Condell, ktorý sa považuje za ateistu a liberála, v závere videokomentára hovorí, že arogantná politicky korektná trieda je chvostom, ktorá vrtí psom už príliš dlho, rozvrátila liberálne hodnoty našej spoločnosti a použila ich proti nám a teraz nás vedie za nos do násilnej slepej uličky.

    Máme povinnosť zastaviť toto šialenstvo

    „Je čas, aby príčetná väčšina so sedliackym rozumom prevzala kontrolu predtým, ako bude príliš neskoro. A ak to táto generácia nespraví, tak bude príliš neskoro a naše deti a vnúčatá budú odsúdené na spoločnosť, ktorá bude oveľa menej civilizovaná a menej slobodná ako tá, do ktorej sme sa my narodili. To je teda dedičstvo. Spoločnosť zachvátená v nekončiacej vojne s podrezávaním, strieľaním, samovražednými bombovými útokmi, bombami v autách a masakrami guľometmi, ktoré sú brané ako samozrejmosť. A bude to naša vina, lebo vieme, že to prichádza. Aj tí z nás, ktorí sa tvária, že to nevidia. Nie sme bezmocní. Máme povinnosť zastaviť toto šialenstvo a máme na to moc. Jediné, čo musíme spraviť, je použiť ju,“ uzatvára Condell bojovne. 

    Pat Condell: Posledná šanca Európy

    Zdoj: YouTube/Pat Condell

    - Reklama -