VIDEO Bizarné správanie sa Clintonovej. Zvláštne záchvaty, výbuchy hnevu. Toto musíte vidieť

    0
    Manželia Clintonovci (Autor: TASR)

    Hillary Clintonová, zdá sa, nie je vo svojej koži. Médiá si všimli jej zvláštne tiky a pracovníci jej kampane čoraz častejšie prinášajú informácie o výbuchoch hnevu demokratickej kandidátky na amerického prezidenta. „Hillary máva záchvaty zúrivosti ako dieťa, ktorými doviedla jej personál k slzám,“ prezradil denníku New York Times jeden z Clintonovej poradcov ešte v októbri, keď zisk nominácie Demokratickej strany ešte nemala vo svojich rukách. „Myslela si, že má nomináciu na dosah, avšak jej rastúce problémy na ňu začali doliehať a stala sa tak ostrejšou a niekedy dokonca, násilnou,“ dodal. Clintonovej tím, ako aj jej manžel a exprezident Bill Clinton, sa preto vraj obávajú, že jej frustrácia vyjde na povrch pred kamerami. „Máme nejaké úspechy s upokojujúcimi práškami,“ tvrdí Clintonovej poradca.

    Horúcej kandidátke na prezidenta zavarilo aj zverejnenie mailov členov Demokratickej strany, z čoho Clintonová obviňuje ruských hackerov. Jej bývalá poradkyňa Huma Adebin ju v jednom z mailov opísala ako často zmätenú ženu, ktorá potrebuje, aby ju niekto vodil za ruku.

    Udrela ochrankára Bibliou?

    Clintonovej slabé nervy vo svojej novej knihe potvrdil aj bývalý člen prezidentskej ochranky Gary Byrne. „Keď sa niečo pokazí, tak to hneď (Clintonová, pozn. redakcie) preženie. Namiesto toho, aby sa snažila vyriešiť problém, hneď sa naštve a vynadá tomu, koho považuje za zodpovedného,“ tvrdí autor bestselleru Kríza charakteru. Jedného člena ochranky dokonca údajne udrela do tváre Bibliou. „Nehodila ju po ňom. Opísal mi to tak, že sa nahla dopredu a udrela ho ňou do hlavy,“ vraví bývalý strážca Bieleho domu. Vierohodnosť Byrnových tvrdení je však Clintonovou, mierne povedané, spochybňovaná, pričom podľa kandidátky by mala byť spomínaná kniha umiestnená v sekcii fantasy.

    Záchvaty

    Je známe, že Clintonová bola v roku 2012 hospitalizovaná po tom, ako spadla vo svojom dome. Pád jej spôsobil krvnú zrazeninu v hlave, ktorú si bývalá ministerka zahraničných vecí liečila antikoagulanciou (liekmi proti zrážaniu krvi). Neurológ Daniel Kassicieh tvrdí, že úraz zhoršil Clintonovej zdravotný stav natoľko, že exministerka už nedokáže zvládať stresujúce prostredie. Vedľajšie následky otrasu mozgu by vo forme menšieho epileptického záchvatu mohli byť zachytené aj na nasledujúcom videu, kde Clintonová pri otázkach novinárov začne nekontrolovateľne mykať hlavou. Práve rozprávanie sa s viacerými ľuďmi v jeden moment je pritom známym spúšťačom takýchto záchvatov.  

    Clintonová následne celý incident zahrá do autu, pričom sa tvári, že išlo o žart. Predsa sa však zdá, že za jej zvláštnym správaním sa je viac než len nepodarený vtip.

    Bizarnú reakciu političky môžeme pozorovať aj v nasledujúcom videu zo spustenia balónov na konferencii Demokratickej strany. Či ide o normálnu reakciu dospelého človeka na balóny, už posúďte sami.

    - Reklama -