Žembová otvorene o pikantných emailoch: Takto to bolo s tým Figeľom

    0
    Bývalá hovorkyňa KDH Nataša Žembová (Autor: SITA)

    Minulý týždeň sa dostala na verejnosť emailová komunikácia bývalej tváre kampane Aliancie za rodinu a exhovorkyne KDH Nataše Žembovej s jej vtedajším šéfom, lídrom KDH Jánom Figeľom. Práve táto komunikácia má dokazovať ich údajnú aféru. Viac sme o tom písali TU a TU.

    Zverejnené informácie vníma tvár kampaní Aliancie za rodinu „ako útok od nejakého ´dobráka´ z KDH“. Povedala to pre denník Nový čas a dodala, že je to len vyťahovanie hlúpostí, „ktorými chcú zdiskreditovať Figeľa a mňa“. Ako ďalej objasňuje, v čase, keď mala vzniknúť kompromitujúca emailová komunikácia, ležala po nehode doma. Na otázku, kto informácie zverejnil, sa vyjadrila, že k emailu malo prístup mnoho jej kolegov, lebo išlo o pracovné konto. „Už len z princípu by som takéto veci nepísala,“ vyjadrila sa.

    Otázky týkajúce sa podozrenia, či za škandalizáciou nestojí nové vedenie KDH, sa Žembová vyjadrila, že „skôr si myslím, že je to pomsta za nevydarené voľby“. V rozhovore bývala moderátorka odpovedala na otázky, či si niekedy v podobnom duchu s exšéfom KDH písala, či sa stretávali a či bolo medzi nimi niečo bližšie, iba stručné nie. Svoj vzťah s Figeľom hodnotí ako priateľský.

    V danej veci sa chystá podniknúť aj právne kroky. „Som súkromná osoba, nikoho nič do môjho súkromia nie je,“ hovorí a priznáva, že s právnikom je už dohodnutá na žalobe. Rovnako priznáva, že jej je smutno. Podľa jej názoru sa človek môže snažiť celý život robiť dobré veci, „stačí, že niekto si niečo vymyslí a zničí všetko, čo ste doteraz urobili,“ vyjadrila sa a dodala: „Chem mať konečne pokoj!“

    - Reklama -