VIDEO Zmýlil si Fico výber povolania? V hudobnej brandži by sa tiež nestratil

    0
    Premiér Robert Fico (Autor: ReproFoto: Facebook)

    Premiér Slovenskej republiky Robert Fico v sobotu pracovne navštívil Vietnam, kde sa stretol s predstaviteľmi krajiny. Informoval o tom na sociálnej sieti, kde neskôr pridal aj video s názvom Slovensko-česko-vietnamská kapela. Vo videu sa líder ľavičiarov chopil hudobného nástroja a na pár sekúnd sa stal súčasťou hudobnej skupiny.

    Zdroj: Facebook/Robert Fico

    Toto nebol prvý kontakt Fica s hudbu. Do pamäti Slovákov sa mohlo nezmazateľnými písmenami vryť jeho tanečno-spevácke vystúpenie v relácii Joža Pročka Slávici na ulici. Písal sa rok 1998 a súčasný premiér bol vtedy len rádovým členom politickej strany – Strany demokratickej ľavice. V relácii televízie Markíza spieval spolu s vtedajším straníckym kolegom a neskorším primátorom Bratislavy Milanom Ftáčnikom. Spoločne spievajú populárnu pieseň hudobnej skupiny Modus – Dievčatá.

    Zdroj: YouTube/Vystúpenie Roberta Fica a Milana Ftáčnika v relácii Slávici na ulici

    Ako vo videu hovorí moderátor relácie Jozef Pročko, „Robert Fico á la tanečník a Milan Ftáčnik, čo by hopko-dupko.“ Vo svojom vystúpení sa premiér snaží držať rytmus a pomáha si aj dupkaním nohy do rytmu.


     

    - Reklama -