Analytik prichádza s úplne inou verziou útoku v Nice. O tom sa nepíše

    0
    Martin Koller (Autor: ČT)

    Islamský teroristický útok v juhofrancúzskom meste Nice pravdepodobne udivil málokoho. Stále agresívnejšia moslimská komunita v Európe sa bude presadzovať teroristickými útokmi čoraz častejšie. Pritom bude využívať všetky dostupné prostriedky.

    Vo Francúzsku žije oficiálne okolo 6,6 milióna moslimov zo 66 miliónov obyvateľov. Do tých sú započítaní aj občania z domínií mimo ostrovné Francúzsko. Tam miestami moslimovia tvoria väčšinu obyvateľov. Domíniá väčšinou existujú len vďaka finančnej podpore z európskeho Francúzska. Počet moslimov v európskom Francúzsku sa pohybuje okolo 10 % obyvateľov, možno aj viac. Z nich okolo 100 000 sú konvertiti, pôvodom etnickí Európania, predovšetkým Európanky donútené ku konverzii. Vzhľadom na to, že podľa údajov z Francúzska majú tamojšie moslimské ženy šesť až osem detí, ktoré z nemalej časti živí štát a rôzne charitatívne organizácie z islamských krajín, mení sa rýchlo etnicita celého Francúzska. Tento vývoj má radostnú podporu socialistov a časti takzvaných kresťanov nielen v Paríži, ale v celej Európe.

    Islam preto nie je len záležitosťou náboženskou, ale predovšetkým etnickou, pretože prevažná väčšina moslimov vo Francúzsku, ale aj inde v Európe, sú prisťahovalci z krajín mimo Európy. Môžeme teda hovoriť o rasovej transformácii Európy so všetkými bezpečnostnými aj sociálnymi dôsledkami. S kultúrou či akýmsi multikulturalizmom to nemá nič spoločné. Handra na hlave, ženy ako bezprávne mašiny na výrobu detí, halal kebab z týraných zvierat, kšefty s drogami, sex s deťmi, chodenie do mešity na salafistické a vahábistické politické školenie nepriateľskej hostiteľskej krajiny, celoživotné povaľovaie v kaviarniach (nielen pražských) a poberanie sociálnej podpory nepredstavujú z hľadiska civilizovanej Európy žiadnu kultúru. Samozrejme, ak by sme takúto kultúru“ podporovanú neziskovkou nemali definovať ako kultúru primitívne rasistickej nepriateľskej ideológie a sociálneho parazitovania. To všetko je salafistický a vahábistický islam vo Francúzsku a nielen tam.

    Preč s nákladiakmi

    Teroristický útok v známom juhofrancúzskom kúpeľnom meste Nice (čítaj Nys) je dokladom toho, že islamskí teroristi si nevyberajú prostriedky na ničenie neveriacich a presadzovanie svojich ideologických cieľov. Zatiaľ 84 mŕtvych a 100 zranených je ukážkou účelného použitia správne voleného ničivého prostriedku. Útoky autom palestínskymi islamskými teroristami na civilistov sú notoricky známe z Izraela. Lenže takýto terorizmus sa snažia multikulturalisti v EÚ štandardne ospravedlňovať, prípadne aj zatajovať, pričom zároveň všemožne napádajú Izrael.

    Útok autom v Nice sa ukázal efektívnejší než paľba z ilegálnych ručných zbraní alebo použitie trhavín. Tu sa v plnom svetle prezentuje stupidita snahy kresťansko-marxistických európskych komisárov o odobratie legálne držaných zbraní bezúhonným Európanom. Keby občania v Nice mali po ruke zbrane ako napríklad obyvatelia Izraela, mohli útočníka zastaviť oveľa skôr a zachrániť mnoho ľudských životov. Nezostáva, než navrhnúť komisárom zákaz držania nákladných automobilov, pretože sa stávajú teroristickou zbraňou s väčšou účinnosťou než ilegálne ručné zbrane. Legálne zbrane teroristi bežne nepoužívajú. Asi preto majú byť zhabané vrátane zbraní znehodnotených.

    Ako najdôležitejší poznatok z tohto islamského teroristického zločinu vidím fakt, že francúzska polícia bez ohľadu na výnimočný stav v krajine útočníka včas neodhalila, ani účinne nezastavila. Opäť sa ukazuje, že v multikultúrnom prostredí s početnou islamskou komunitou teroristom v útokoch efektívne zabrániť nejde. Predovšetkým nie špacírovaním sa policajtov po uliciach. Tajné služby opäť zlyhali ako doklad mnohoročného tárania spravodajských generálov o ničom.

    Bezpečnosť sa do Európy nevráti, ak budú nezaslúžene zvýhodňovaní cudzinci a menšiny, politici sa nebudú priamo zodpovedať svojim voličom, najvyššou formou demokracie nebude referendum a základom každého svojprávneho štátu nebudú základné civilizačné hodnoty vlasť, národ a rodina, založené na spravodlivých zákonoch. Predovšetkým je nutné sa zbaviť EÚ s jej protieurópskymi a protinárodnými ideologickými komisármi ako žalára európskych národov. Vytvorili Európu podliezavej hlúposti a strachu, kde sa ozbrojené zložky boja zasahovať proti zločincom len preto, že sú moslimovia, a naopak s chuťou zasahujú proti vlastencom. Dokladom úbohosti europolitikov je fakt, že sa zvyčajne nezmôžu na nič iné než sústrastné polovičky, počnúc francúzskym prezidentom.

    Potrebné je zbaviť sa multikultúrnych ilúzií a mediálnych klamstiev, pozrieť sa pravde do očí a prijať opatrenia zodpovedajúce úrovni nebezpečenstva bez ohľadu na politickú korektnosť. Základom riešenia problému je zastavenie islamizácie Európy, ukončenie generácie trvajúceho sociálneho parazitovania a poslanie domov všetkých, ktorí nechcú žiť v súlade s civilizovanými Európanmi. Migrant z Tuniska by nemohol vraždiť, keby sa nemohol prisťahovať do Francúzska a žiť v moslimskej komunite, ktorá ho kryla. Zanechal tri siroty, o ktoré sa iste postará vďačná Francúzska republika z peňazí svojich pracujúcich voličov a salafistická komunita.

    Prístup vedenia Európskej únie je jednoznačne zameraný proti obyvateľom EÚ. Na jednej strane podpora islamskej imigrácie a vytváranie početnej islamskej komunity ako základne islamského terorizmu a na druhej odzbrojovanie občanov, aby sa nemohli otrasnému multikulturalizmu a terorizmu brániť. Tu si môžeme pripomenúť, že islamizácia Európy = islamský terorizmus v Európe = Európska únia = záujmy USA. Prezident Obama hovorí v súvislosti s Nice o terorizme, ale nanajvýš v súvislosti s takzvanou islamskou republikou. Ale islamizácia má v USA rovnako ako v EÚ zelenú, počnúc Obamovou vládou aj federálnymi súdmi. Takže ďalšia typická ukážka amerického pokrytectva.

    Tu by som navrhoval, aby sa naši politici, predovšetkým z vlasteneckých strán, zjednotili a požadovali hlasovanie v snemovni aj v senáte, zamerané na odmietnutie všemožných smerníc a nariadení EÚ o zhabaní zbraní bezúhonným občanom. Ideálny by z toho hľadiska bol zákon o referende v dôležitých, predovšetkým medzinárodných otázkach, ktorý navrhuje Úsvit cestou poslankyne Havlovej.

    Nie všemožné rečnenie o ničom, výhovorky a odvolávanie sa na potrebu otrockého počúvanie každého nezmyslu z Bruselu, ale jednoznačné odmietnutie bez ohľadu na vyhrážky z EÚ, záväzné pre premiéra a jeho partnerov z antinárodného frontu. V takom prípade uvidíme, ktoré strany a hnutia máme voliť tak tento rok, ako aj v budúcich parlamentných voľbách. Kto nechráni svojich občanov v čase ohrozenia, porušuje poslanecký sľub a nemá právo vládnuť a poberať za to peniaze!

    Podobný útok ako v Nice zatiaľ u nás momentálne nie je príliš pravdepodobný, pretože tu chýba početná moslimská komunita ako základ islamského terorizmu. Ale nemožno prehliadnuť obrovskú snahu o jej vytvorenie a zároveň zlomenie odporu vlasteneckých občanov k obrane. Čo nie je realitou dnes, môže byť o rok či dva.

    Iná verzia

    Po prečítaní dostupných informácií sa objavuje ešte druhá verzia islamského teroristického útoku v Nice. Auto bolo údajne naložené maketami ručných zbraní a granátov. Pri zámernom teroristickom útoku by som čakal skôr kanistre s benzínom, trhaviny vyrobené z hnojiva, alebo fľaše so stlačeným plynom. Vodič bol sám a ozbrojený pištoľou. Úplne logicky vyplýva otázka, prečo by išiel terorista s nákladom plastových hračiek robiť teroristický útok? Išlo vôbec o zámerný útok? Prečo policajti neskontrolovali vypožičaný kamión obsadený migrantom s hlúpou výhovorkou o zmrzline? Bol to chladiarenský kamión? Ako je možné, že ho vôbec bez riadnej kontroly pustili do oblasti, v ktorej bolo sústredené veľké množstvo ľudí? Nerobia z nás rečami o osamotenom teroristovi hlupákov? Nechcú tým zase zakrývať problematiku islamského terorizmu usadeného v islamskej komunite?

    K tomu možno dodať, že ako naozaj stupídny názor sa javí konštatovanie, že teroristický útok spáchal tento Francúz tuniského pôvodu sám. Môže to byť francúzsky občan, ale určite nie Francúz. Je krásne, ako vedia médiá vymývať mozgy. Zároveň ide o dôkaz toho, že moslimovia nie sú ochotní sa v prvej, ale podľa doterajších skúseností ani v druhej a ďalšej generácii po príchode do Európy integrovať do domácej spoločnosti a prevziať civilizovaný životný štýl. Namieste je potreba odoberania občianstva migrantom, a to aj v druhej generácii bez ohľadu na zastarané zákony a medzinárodné dohody nezodpovedajúce objektívnej bezpečnostnej realite v Európe. Bezpečnosť je základom pre fungujúcu ekonomiku aj civilizovaný perspektívny život. Takzvaný multikulturalizmus je v priamom rozpore s bezpečnosťou, nech sa pozrieme kamkoľvek. Nikde nefunguje a je stabilným zdrojom nestability. Komu vlastne vyhovuje? Domácim obyvateľom nie a migranti zaň ďakujú teroristickými útokmi.

    Z uvedeného textu vyplýva, že s veľkou pravdepodobnosťou išlo o vodiča transportu výcvikových prostriedkov do nejakého výcvikového strediska islamských teroristov. Pištoľ, pravdepodobne ilegálne, mal vodič pre prípad bežnej kontroly niekde na ceste. Polícia by sa, samozrejme, mohla pýtať, čo a kam vezie. Nejakých dvoch policajtov by vodič s využitím momentu prekvapenia stačil zlikvidovať. Vodič teda rozhodne nebol samostatným útočníkom, ale členom islamskej teroristickej skupiny, ktorá ho vybavila strelnou zbraňou a vlastnila výcvikový materiál. Otázkou je, kde a za čo ho kúpila? Možno za peniaze z nejakej neziskovky.

    Väčšina príslušníkov islamských teroristických organizácií neoplýva odbornými znalosťami, s výnimkou vybraných častí Koránu, a mnohokrát ani výrazným intelektom schopným obohatiť okolie. Nemožno vylúčiť, že obmedzený moslimský vodič poznajúci iba islamské sviatky vošiel do davu zúčastňujúceho sa osláv francúzskeho štátneho sviatku náhodou a spanikoval v obave prezradenia policajnou kontrolou. Preto zošliapol plyn a dal sa s výkrikmi Allahu akbar do likvidácie neveriacich. Pre milióny spoluveriacich to bude ďalší hrdina, ktorý položil život za vieru.

    Divný vývoj v Európe

    Realita je taká, že súčasná EÚ nadšene podporuje islamizáciu CPI zle skrývaným antisemitizmom a podporou nacizmu. To vidíme predovšetkým v snahe neustále napádať štát Izrael za to, že sa dlhodobo bráni palestínskemu terorizmu podporovanému predovšetkým zo Saudskej Arábie. Aj stavba múru oddeľujúceho izraelské dediny od takzvaných palestínskych území (spomeňme na slávnu stenu na Matičnej ulici) je pre reprezentantov EÚ takmer zločin. K tomu sa pridávajú všemožné šikanujúce praktiky v krajinách EÚ, počnúc poškodzovaním izraelských obchodných záujmov a snahou o vyvolávanie bojkotu izraelského tovaru v EÚ. Výsledkom sú nakoniec priame útoky na synagógy a židovskú komunitu v Európe.

    Dôvod je, samozrejme, dobre skrytý a ide o nemeckú snahu o revíziu výsledkov druhej svetovej vojny. Ak by sa podarilo presadiť revíziu výsledkov vojen na obranu Izraela, objavil by sa modelový právny príklad pre rovnakú revíziu v Európe. Cieľom je návrat územia, o ktoré prišlo Nemecko a odkiaľ boli vnútorne presídlení takzvaní sudetskí Nemci po druhej svetovej vojne. Ide predovšetkým o našu Českú republiku a Poľsko.

    A zrazu sa dostávame od teroristov v Nice k sudetonemeckému landsmanšaftu rodáka Posselta, podporovaného Frau Merkelovou, a tiež českému ministrovi kultúry, pravdu hovoriacej Českej televízii, sudetskému rodákovi Hermanovi, ktorý rovnako ako prednovembrový zväzácky kádrovák a samozvaný kňaz Halík a celá ich (kresťanská??) partia podporuje islamizáciu. Všetko je spojené so všetkým. Palestínsky islamský terorizmus, európsky multikulturalizmus a antisemitizmus aj snaha zamlčovať a ospravedlňovať zločiny nacizmu historikmi typu pána Klvaňa.

    autor: Martin Koller

    - Reklama -