Poriadne horúce leto. Poslankyňa odhodila zábrany a opäť sa vyzliekla

    0
    Poslankyňa Jana Cigániková (Autor: Archív Jany Cigánikovej)

    Poslankyňa Jana Cigániková využila horúce víkendové počasie na rodinný oddych pri vode. Na bratislavských Zlatých pieskoch načerpávala sily pred dnešným protestom Bonaparty“ pred domom, v ktorom býva premiér Robert Fico, pričom okrem synov a štvornohého miláčika jej robila spoločnosť aj kamarátka.

    Poslankyňa národnej rady za SaS sa príjemne strávenými chvíľami pochválila aj na sociálnej sieti, pričom zaujala sexy kerkou. Liberálka pritom rozhodne netrpí prehnanou hanblivosťou, veď už aj v predvolebnej bilbordovej kampani svojej strany neváhala zhodiť oblečenie.

    Sama sebou

    Je v tom zo strany mladej poslankyne politický kalkul? Chce si aj takto získať sympatie ďalších voličov? Samotná Cigániková akékoľvek zvyšovanie popularity týmto spôsobom odmieta.

    Naopak, tvrdí, že jej komunikácia a sebaprezentácia je rovnaká ako spred časov, keď ešte nesedela v parlamente.

    „Takáto som bola vždy, nejaké osobné promo neriešim. Predovšetkým zostávam sama sebou. Samozrejme, vidím reakcie, že ich je viac ako predtým, a vnímam nárast followerov, respektíve fanúšikov. Ale rovnaká som bola aj v minulosti. Veď stačí si pozrieť môj profil napríklad spred 3 rokov. Naopak, zdá sa mi neférové voči ľuďom, aby som sa zrazu inak vyjadrovala, inak obliekala a nejakým spôsobom robila cenzúru. Lebo práve toto mi príde ako klamstvo,“ myslí si Cigániková.

    Symbolika

    Mimochodom, má ornament na pravom boku političky aj niečo konkrétne symbolizovať?

    „Sú tam vyobrazené lotosové kvety, pričom lotos je jediný kvet, ktorý zostáva čistý, hoci vyrastá z bahna. Hlavne z tohto dôvodu som sa rozhodla pre lotosový vzor. Navyše lotos bol údajne prvý kvet na zemi. Okrem toho tam mám aj citát: Jeden život, jedna šanca,a to je to, čo ma vystihuje, čomu verím.

    (text pokračuje nižšie)

    S výsledkom je Cigániková spokojná, návštevu tetovacieho štúdia však absolvovala na etapy.

    Možno neuveríte, no celý proces trval sedem rokov. Keďže dosť problematicky znášam bolesť, vždy som si to po troške chodila dorábať. Nechcela som ale, aby to pôsobilo nejako vulgárne, keďže som verila, že by som mohla pôsobiť ako verejne činná osoba. Vtedy, pochopiteľne, človek nemôže mať tetovania všade. Ak je ale tetovanie schované pod šatami a vidno ho len v lete, napríklad pri vode, to mi príde vkusné,“ dodáva.

    Meniť sa nebude

    Liberálka z Bratislavy napríklad v spomínanej predvolebnej kampani SaS stavila na neortodoxný spôsob oslovenia voličov, keď sa na niektorých bilbordoch prezentovala bez šiat.

    (text pokračuje nižšie)

    Začínajúca politička sa nevyhýba kontroverzným témam aj naďalej chce na verejnosti komunikovať tak, ako uzná sama za vhodné.

    Meniť sa kvôli tomu, aby som sa zapáčila väčšiemu počtu ľudí a získavala politické body… Práveže ja s tým mávam občas problém, že po mne niekedy chcú, aby som sa nejakým spôsobom okresala. Keď už ma ľudia nemajú radi a chcú ma súdiť, tak aspoň vidia a vedia, aká som v reále,“ uzatvára Cigániková.

    Či už ste jej politickým fanúšikom, alebo odporcom, jedno je isté, fádne sa Cigániková ani v budúcnosti určite prezentovať nebude.

    - Reklama -