Je Kotleba homosexuál? A Fico má vo vláde štyroch gejov, zaznelo zo Sme rodina

    0
    Extrémisti z ĽS NS sa snažili zabrániť Dúhovému pride v roku 2010 násilím (Autor: TASR)

    Poslanec hnutia Sme rodina Milan Krajniak reaguje na svojom webe Posledný križiak na teológov komentár publikovaný na Sme.sk, v ktorom podľa slov posledného križiaka Havran „verejne obvinil Mariana Kotlebu z homosexuálnej orientácie. A vyzval ho, aby sa namiesto zbierania podpisov za referendum o vystúpení z Európskej únie zúčastnil radšej blížiacej sa Gay Pride demonštrácie v Bratislave“. Jedným dychom dodáva, že „takýto spôsob argumentácie prerazil dno slovenskej politickej žumpy“.

    Krajniak vo svojom komentári spomína, že otázka homosexuality predsedu Ľudovej strany Naše Slovensko Mariana Kotlebu nie je nová téma a že hneď po marcových parlamentných voľbách odborník na radikálnu politickú scénu Radovan Bránik naznačil, že neonacisti typu Magáta a Kopáča majú na Kotlebu kompromateriály, ktoré by mohli použiť pred najbližšími voľbami. No rovnako poukazuje na imidž, ktorý si doteraz teológ, komentátor a moderátor Michal Havran budoval. Imidž kazateľa tolerancie a fanatického obhajcu inakosti.

    Homosexuáli vo Ficovej vláde?

    „Svojimi pseudoteologickými výlevmi si uzurpoval právo špiniť každého, kto z jeho predstáv o liberálnej sekulárnej svätosti vybočuje. Stačil jeden článok v SME, aby sa Havran sám demaskoval a zostal stáť pred celým Slovenskom úplne nahý,“ tvrdí Krajniak a dodáva, „svoje pokrytectvo už zahaliť nedokáže.“

    Pri hlbšej analýze sa posledný križiak pýta, že ak je zatajovaná homosexualita alebo bisexualita nejakého politika pre teológa Havrana problém, „prečo Havranovi nevadia štyria ministri tejto Ficovej vlády“, a dopytuje sa ďalej: „Prečo nevadili Havranovi piati ministri predchádzajúcej Ficovej vlády? Nemali by mať tiež vyvesenú dúhovú zástavu na svojich úradoch, ako to radí Kotlebovi?“

    Sexualita ako kyjak

    Problém podľa jeho názoru však pramení v tom, že „ak je niekto zástanca EÚ, tak sa jeho sexuálna orientácia verejne nerieši. Ale ak je niekto proti EÚ, použijeme proti nemu homofóbiu s úmyslom zdiskreditovať politika u jeho vlastných voličov?“ kladie križiak otázku a dodáva, že „Havran v skutočnosti narába so sexuálnou orientáciou verejne známeho človeka ako s kyjakom, ktorým mu mláti po hlave iba preto, že ho nenávidí a chce mu uškodiť“. Z čoho poslancovi hnutia Sme rodina vyvstáva otázka, či práve Havran nie je najlepším kandidátom na titul homofób roka.

    - Reklama -