Takýto škaredý článok o Angele Merkelovej ste dlho nečítali

    0
    Nemecká kancelárka Angela Merkelová (Autor: SITA)

    Nemecká vláda na čele s kancelárkou Merkelovou sa podľa japonského denníka domnieva, že môže svojvoľne meniť etnickú a náboženskú realitu v krajine bez toho, aby o tom s niekým musela diskutovať. „Keď navyše jednotlivci nemajú postoj podporovaný politicky korektnými médiami, sú nazývaní ako xenofóbovia či pravicoví extrémisti. Súčasné Nemecko v mnohom pripomína bývalú NDR a príslušné úrady špehujú obyvateľov krajiny cez ich osobné počítače, laptopy a mobilné telefóny.

    Štátny aparát a mediálne elity v Nemecku podľa japonského denníka pracujú ruka v ruke s cieľom manipulovať s faktmi a trestať jedinca s nepohodlnými názormi. „Merkelová tak umožnila spravodajským agentúram špehovať nemeckých občanov, ktorí by mohli mať podozrivé politické názory. Inými slovami, tzv. demokratické Nemecko, kde môžu takmer beztrestne šíriť svoje názory radikálni salafisti, zastrašuje rodených Nemcov, ktorí kritizujú prisťahovaleckú politiku kancelárky.

    „Merkelová fakticky kopíruje zvyklosti zaužívané v bývalej NDR, kde občanov s protikomunistickými názormi monitorovala neslávne známa tajná služba Stasi. Súčasní spravodajcovia majú voľnú ruku v používaní malwaru, teda počítačových programov, ktoré umožňujú vniknúť do akéhokoľvek osobného počítača a sledovať prebiehajúcu komunikáciu,“ uvádza japonský denník s tým, že Merkelová iste plne chápe, aké úsilie bolo vyvíjané v NDR aj fašistickom Nemecku na ovládnutie a kontrolu politických oponentov.

    „Pred ôsmimi rokmi ústavný súd zakázal štátnemu aparátu používať malware. Je smutné, že vzal teraz svoje rozhodnutie na nátlak Merkelovej späť. Občianske slobody tak dostávajú na frak a ani politický rozmer tohto kroku neveští pre budúcnosť Nemecka nič dobré,“ konštatuje japonský denník a čuduje sa nad dvojitým metrom liberálnych demokratov, ktorí broja proti kritickým názorom na migráciu, ale súhlasia s obchodovaním s krajinami, ako je napríklad Saudská Arábia. „V tejto krajine pritom platí islamské právo šaría a iné náboženstvá tu nie sú tolerované.

    „Výsledkom toho všetkého je, že z Nemecka, Francúzska a Veľkej Británie prúdia do Iraku a Sýrie stovky islamistov. Jediným cieľom je vybudovanie multikulturalizmu a zachovanie odlišných kultúr. Práve preto je dnes Európa kontinentom, kde majú džihádisti z Islamského štátu tisícky verných nasledovníkov, ktorí sú tiež ochotní vraždiť alávitov, kresťanov, stínať šiítov a zotročovať jezídov. Inými slovami, zatiaľ čo islamisti operujú po celom Blízkom východe a severnej Afrike a Saudská Arábia zakazuje kresťanstvo, nemecké politicky korektné nátlakové skupiny obhajujú prevažne mužskými migrantmi vyznávaný islam,“ konštatuje Modern Tokyo Times.

    Podľa japonského denníka je tiež udivujúce, že Nemecko a ďalšie európske štáty prijímajú žiadateľov o azyl z Maroka, Pakistanu či Afganistanu, kde pritom žiadna vojna neprebieha. „Títo tzv. utečenci sú pritom obyčajnými ekonomickými migrantmi. Práve v týchto krajinách čelia kresťania a vyznávači iného ako islamského náboženstva krutému útlaku a diskriminácii. To isté platí aj o ženskej populácii,“ píše japonský denník a prichádza k pesimistickému záveru, že kancelárka Merkelová bude aj napriek uvedenej skutočnosti ignorovať názory väčšiny obyvateľov krajiny, ktorí jej migračnú politiku odmietajú.

    Celý text v angličtine nájdete TU.

    - Reklama -