Otvorený list predstavenstvu Národnej rady a jej poslancom

0
Ilustračné foto: Štátna vlajka SR a štátna vlajka ČR (Autor: SITA)

My občania Slovenskej republiky týmto otvoreným listom vyzývame predstavenstvo Národnej rady a poslancov Národnej rady Slovenskej republiky, aby okamžite prejednali a zastavili prieskumné vrty spoločnosti Alpine Oil and Gas s. r. o. v lokalitách Smilno a Oľka a ďalších nimi vytypovaných oblastiach.

Dnes keď sú v mnohých krajinách prieskumné vrty aj ťažba bridlicového plynu zakázané nakoľko výrazne znehodnocujú životné prostredie a majú priamy dosah na zdravie ľudí žijúcich v okolí, vy ste toto svinstvo na Slovensku dovolili napriek tomu, že v tesnej blízkosti žijú obyvatelia priľahlých obcí.

Niekto z politikov na tieto prieskumné vrty musel dať súhlas a my máme právo vedieť, kto nás predal zahraničným korporáciám! Vy ktorých si platíme preto aby ste nás ochraňovali, nás nechávate bohatými oligarchami a majiteľmi nadnárodných korporácií, vyvražďovať! Vy čo v tomto svinstve máte prsty, koľko peňazí ste za vlastizradu dostali?

Koľko stojí slovenský národ, slovenská voda, slovenská pôda či príroda? Na koľko nás ohodnotili dravé nenažrané korporácie? Nič iné tu v tomto parlamente neprejednávate iba vaše kauzy, krádeže, korupciu, úplatkárstvo či rodinkárstvo, iba nie to, za čo si vás platíme a prečo tu toľkí sedíte. Vy sa nehanbíte takto prezentovať pred slovenským národom?

Ako je možné že za toľké zlodejstvá ešte nebol žiaden politik na Slovensku odsúdený a nesedí vo väzení? Nie vážení politici, vy nie ste nedotknuteľní, národ vás má za vlastizradu právo odvolať, ak si neplníte svoje povinnosti. Máme vás už skutočne dosť, nastala doba kedy každý politik musí jednať čestne a zodpovedne, kedy nesmie klamať, nechať sa uplácať či zámerne zavádzať!

Z každej strany nám ide doslova o život, tak podľa toho začnite konať!

Buď budete slovenský národ ochraňovať, alebo dobrovoľne odstúpte!

slovenský národ (váš zamestnávateľ)

články : http://zurnal.pravda.sk/fenomen/clanok/340309-bridlicovy-zemny-plyn-ano-ale/

Petíciu môžete podpísať tu.

- Reklama -