Omáčky a samé prázdne frázy. Danko má prvenstvo. V disciplíne, ako súvisle hovoriť a nič nepovedať, tvrdí Sulík

    0
    Richard Sulík (Autor: SITA)

    Staronový líder SaS Richard Sulík začína svoj komentár na HNonline.sk: „Nepoznám politika, ktorý by v disciplíne súvisle hovoriť a nič nepovedaťpredstihol aktuálneho predsedu parlamentu.“ „Rovnako jeho posledné vystúpenie je samá omáčka, samé prázdne frázy, i keď pekne znejúce – riešenie,“ dodáva. Skutočný problém predsedu parlamentu a lídra národniarov Andreja Danka podľa Sulíka nie sú jeho prázdne reči, „skutočným problémom je, že Andrej Danko zaujal voči Robertovi Ficovi, slušne povedané, vyslovene submisívny postoj“. 

    Sulík objasňuje, že Smer nevidí problém v tom, že ministra vnútra Roberta Kaliňáka vyšetruje jeho priamy podriadený, ani v tom, že samotný premiér predsedajúcej krajiny Rade EÚ Rober Fico býva „za veľmi nejasných okolností v byte postavenom zrejme z peňazí ukradnutých na DPH podvodoch“. „Že to nedochádza Dankovi, to ma prekvapuje,“ dopĺňa.

    Ten totiž podľa jeho slov v politike len začína a „kryje korupciu, lebo sa bojí požadovať odstúpenie Kaliňáka“. Sulík dodáva, že by mu možno mal niekto vysvetliť, „že sa stáva spoluzodpovedným za konanie celej vlády, lebo umožnil jej vznik“. Ako ďalej pokračuje, Danko mal a stále má v rukách karty na odvolanie ministra vnútra. Jedným dychom však hovorí, že možno si s Kaliňákom rozumie a možno „by Robert Kaliňák vedel poskytnúť rôzne nanajvýš zaujímavé informácie k privatizácii a tunelovaniu Lesostavu“, čo by sa podľa Sulíka nepáčilo ani Dankovi, ani jeho rodine.


     

    - Reklama -