Ďalšie chválospevy na prejav prezidenta Kisku. Môžete mu vyčítať hocičo, ale toto bolo najlepšie, tvrdí poslanec

    0
    Prezident Andrej Kiska počas prejavu v NR SR (Autor: TASR)

    „Nuž môžeme prezidentovi Kiskovi vyčítať hocikto z nás hocičo, ani ja s ním vo všetkom vždy nesúhlasím. Ale príhovor, ktorý práve teraz predniesol v NR SR, bol najlepší, aký som kedy od slovenského prezidenta počul,“ napísal Galko na sociálnej sieti v čase prednesenia prejavu. Zo všetkého najviac sa mu páčilo, ako vláde „vykričal“ kauzu Kaliňák – Bašternák.

    Galko opisuje niektoré časti prejavu doslova ako famózne. „A vmietol to celej vládnej koalícii do tváre, včítane poslancov, včítane ministrov, včítane Kaliňáka, s ľadovým pokojom,“ píše poslanec.

    Ďalším z politikov, ktorý Kiskovu reč zhodnotil viac ako pozitívne, bol aj poslanec Európskeho parlamentu Branislav Škripek. „Chcem povedať, že som veľmi rád, že tento prezident, pán Kiska, vrátil úradu vážnosť, obsah a že vie naozaj dávať dobré myšlienky,“ hodnotí vo videu na sociálnej sieti. „Som rád, že zdôraznil, že na Slovensku politiku naozaj vedú politici zle. A podľa mňa povedal jasne, že politici zlacnili politiku, že vyprázdnili dôveru ľudí v politiku a že znížili jeho hodnotu tým, keď nám napríklad minister vnútra hovorí, že niekto priniesol dvanásť miliónov v hotovosti v eurách,“ zhodnotil europoslanec.

    - Reklama -