Matovič ako fackovací panák? Ľudia mu nakladajú cez e-mail aj na Facebooku, a on? Asi si v tom hovie a ešte sa tým aj chváli

    0
    Líder hnutia OĽaNo Igor Matovič (Autor: SITA)

    Ako sa šéf OĽaNO Igor Matovič zdôveril na sociálnej sieti svojim fanúšikom a neprajníkom, bol hosťom v rozhlasovej relácii, v ktorej povedal, „že ak by zlepenec zlodejov dva týždne nekradol, ľudia by nemuseli vôbec platiť koncesionárske poplatky za verejnoprávne médiá (v reakcii, že zlepenec ich chce o 50 % zdvihnúť)“. Pokračuje s tým, že na svoje vyjadrenia dostal email.

    Zdroj: Facebook/Igor Matovič

    Matovič zverejnil aj text emailu, v ktorom občan konštatuje, že počul reláciu s lídrom OĽaNO, v ktorej sa Matovič nevyjadroval pekne o vládnucej strane. „Neviem, prečo ste sa tak vyjadroval, lebo už dlhé roky žijem v zahraničí a nepoznám zákulisie,“ píše poslucháč a pridáva i svoj názor. „S týmto vyjadrovaním si nezískate väčšiu časť voličov, dokonca ich urážate. Osobne som vyrastal v spoločnosti, ktorá ma učila, že aj o najväčšom nepriateľovi sa nehovorí zle,“ končí poslucháč príhovor do Matovičovej duše.

    V diskusii pod príspevkom dal poslucháčovi z rádia za pravdu komentujúci, ktorý sa na Matovičovu adresu vyjadril: „Dobre napísal, vyjadrujete sa ako bača v 19. storočí, nespisovne až primitívne, pán Matovič.“ Ďalej sa pýta: „Myslíte, že vulgárnosťou vaše slová naberú na sile? To si myslel a aj myslí napr. Slota.“ Podľa slov komentujúceho svojimi vystúpeniami Matovič premiérovi Ficovi iba nahráva. „Lebo ten hulvát ste nakoniec Vy. Vadí mi politika Smeru, vadí mi váš spôsob komunikovania,“ uzavrel.

    Zdroj: Facebook/Igor Matovič

    - Reklama -