Ľudia ich nezvolili, ale napriek tomu sú znova v parlamente, stali sa z nich asistenti poslancov. Je medzi nimi obhajca Tisa aj kandidátka na Miss Universe

    0
    Rokovacia sála NR SR počas ustanovujúcej schôdze pre VII. volebné obdobie (Autor: SITA)
    Portál Topky.sk vybral tých najzaujímavejších asistentov poslancov národnej rady. Na zozname je Andrej Kolesík, ktorý sa do parlamentu ako poslanec síce nedostal, ale prácu mu dal smerák Ľubomír Želiezka. 
     
    Nechýba ani kandidátka na Miss Universe 2007 Iveta Riečanská, z ktorej sa nakoniec stala druhá vicemiss a teraz pracuje ako asistentka poslanca za Smer-SD Vladimíra Baláža. 
     
    K známym postavám patrí aj Marián Mišún. Ani tento kandidát kotlebovcov sa do NR SR nedostal, ale teraz pomáha svojmu straníckemu kolegovi Martinovi Beluskému. Mišúna kritici vinia z náklonnosti k extrémizmu a neonacizmu. V minulosti čelil stíhaniu za to, že spálil vlajku Európskej únie. Ako asistent poslanca dostáva mesačne 500 eur. 
     
    Ani Zoltán Daniš, ktorý v minulom volebnom období sedel v poslaneckých laviciach, sa do parlamentu tentoraz nedostal. Aj on zamieril na asistentské miesto. Pracuje pre Martina Nemkyho zo Smeru, ktorý ho v parlamente nahradil. Daniš však nepríde skrátka, mesačne dostáva honorár vyše 1 500 eur. 
     
    Celý text si môžete prečítať TU
     
    - Reklama -