Nová kauza Komjatice v hlavnej úlohe s Dankom? Ďalšia obec, ktorej obyvatelia majú šťastie na výborné fleky

    0
    Budova Národnej rady Slovenskej republiky (Autor: SITA)

    Miloslavov pri Bratislave je domovom predsedu parlamentu Andreja Danka, ktorý nominoval do funkcie ministra obrany Petra Gajdoša a ten si zvolil za svojho radcu Jána Hoľka. Vedúcim služobného úradu ministerstva obrany je Jozef Hudák. Menovaných pánov Danka, Hoľka a Hudáka okrem slovenskej politiky spája aj ich bydlisko, ktorým je dedinka pri Bratislave – Miloslavov.

    Podľa informácií denníka Plus JEDEN DEŇ je ministrov radca Hoľko úzko spätý so spoločnosťou R-SYS, ktorá dostala od rezortu obrany zákazku v hodnote 20-tisíc eur. Vo funkcii ministrovho radcu pôsobí od apríla tohto roka a aj napriek tomu navštevuje spoločnosť R-SYS. „Návšteva pána Hoľka súvisela s odovzdaním agendy, keďže dňom nástupu do štátnej služby sa vzdal všetkých práv a povinností vo svojich firmách,“ uviedla hovorkyňa rezortu obrany Danka Capáková.

    Danko, Hoľko a Hudák sú, takpovediac susedia, keďže domy majú postavené kúsok od seba. To, že ich predseda parlamentu Danko pozná, potvrdila jeho hovorkyňa Eva Kliská. „Áno, pozná ich,“ uzavrela.

    - Reklama -