Francúzsky demonštrant zaútočil na reportérku v priamom prenose. Zahanbil ju a toto nasledovalo

    0
    Demonštrácia v Paríži (Autor: SITA)

    Počas živého vysielania napadol maskovaný protestujúci útočník novinárku z Rusko Dnes Annu Baranovú. Tá robila reportáž z demonštrácií proti reformám práce v Paríži. Maskovaný protestujúci prišiel k novinárke odzadu a uštedril jej také silné zaucho, až jej pri ňom spadla prilba z hlavy.

    Zdroj: YouTube/Šokujúce video zachytáva, ako dostala novinárka úder do hlavy počas živého vysielania

    O incidente informuje mirror.co.uk, ktorý ďalej uvádza, že útok bol nevyprovokovaný. Na videu je vidieť, že mladá novinárka Anna sa snaží skoncentrovať a nenechať sa vykoľajiť útočníkom. Aj po útoku pokračuje v reportáži ďalej. Vtom príde ďalší demonštrant a pred tvárou jej do kamery začne tlieskať. Mladá novinárka tak utŕžila dve zahanbenia počas jedného živého prenosu.

    Ako sa vyjadrila samotná Baranová: „Ani to tak nebolelo, ako som bola prekvapená. Ľudia k vám prídu a zaútočia na vás počas toho, ako sa snažíte robiť si svoju prácu. Fíha,“ dodala Anna. Ľudia po zhliadnutí videa vyjadrujú Anne podporu a odsudzujú konanie útočníka.

    Útoky na novinátor, ich bitky či dokonca úmrtia nie sú vo svete ničím novým. Videá zachytávajúce, ako sa s novinármi zaobchádza v Izraeli a čomu všetkému sú vystavení pri výkone svojho povolania, si pozrite TU.


     

    - Reklama -