Schyľuje sa v Sieti k ďalšiemu zemetraseniu?

    0
    Radoslav Procházka (Autor: SITA)

    Aj keď sa strana po volebnom fiasku nakoniec do parlamentu dostala, očakávania jej členov sa nenaplnili. Ďalšia rana, ktorú Sieť utŕžila ju stála troch poslancov, Miroslava Beblavého, Simonu Petrík a Katarínu Macháčkovú. Tí sa totiž nedokázali zmieriť s Procházkovým rozhodnutím ísť do koalície so Smerom.

    Podľa denníka Plus JEDEN DEŇ sa v strane možno schyľuje k ďalšej vzbure, pretože nespokojní sú aj zvyšní sieťari. Andrej Hrnčiar spolu s predsedom Procházkom však tvrdia, že všetko je v najlepšom poriadku. „Nespokojní členovia po tom, čo sme sa dohodli na vytvorení vládnej koalície, odišli. Teraz je však všetko štandardné a normálne fungujeme. Dokonca sme boli na spoločnej večeri,“ vyhlásil Hrnčiar a v podobnom duchu sa nieslo aj vyjadrenie Radoslava Procházku. „Všetci sú sústredení na výkon. Rada regiónov mi vyslovila uznanie a podporu jednomyseľne,“ myslí si líder Siete.

    Dusno medzi poslancami strany Sieť si však všimol opozičný Ľubomír Galko. „Neviem, či chystajú vzburu, ale čiastočne na nich vidno napätie,“ vyhlásil saskár.  

    - Reklama -