Šialenca, ktorý sa chce podobať Hitlerovi, opäť zatkli. V minulosti bol zapletený aj do vraždy

    0
    Bruce Post III (Autor: ReproFoto: youtube/CHAOS VIEW Archive)

    Američan Bruce Post III sa netají, že je veľkým obdivovateľom Adolfa Hitlera. Na svoj vzor sa túži podobať až tak, že nosí rovnaký účes a aj legendárne fúzy. Podľa Daily Mail muža nedávno zatkli v lese, kde pobehoval v plnej poľnej výbave so samopalom AK47 v rukách. Pri sebe mal okrem toho aj 9 mm pištoľ a bohatú zásobu munície. Muž, ktorý sa angažuje v extrémistických hnutiach, je momentálne vo väzbe a kaucia na jeho prepustenie sa vyšplhala na 400-tisíc dolárov.

    Imitátor Hitlera je už v amerických médiách aj medzi políciou neslávne známy. Okrem toho, že sa netají svojím rasizmom a nacionalistickým svetonázorom, sa rád na verejnosti premáva aj v nacistickom vojenskom výstroji.

    Okrem exhibicionistických sklonov je však známy aj páchaním násilnej kriminality. V roku 1997 si odpykával trest za agresívny útok smrtiacou zbraňou a neskôr sa do väzenia dostal na dva a pol roka, lebo sa zaplietol do mimoriadne brutálnej vraždy. Pred rokmi našli v lesoch telo muža, ktorý bol usmrtený 30 bodnými ranami. Za jeho vraždu si doživotie odpykáva Bruceov mladší brat Joseph Post. Úrady tvrdia, že Bruce mal po vražde miesto činu upratať a bratovi pomôcť odstrániť dôkazy. 

    - Reklama -