Kollára rieši už aj psychológ. A poslanca si poriadne podal

    0
    Boris Kollár (Autor: ReproFoto: Facebook)

    Napriek tomu, že nedávno Boris Kollár kritizoval nevyberané vyjadrovanie svojich poslaneckých kolegov, svoje výroky nezmiernil. Poslanec často prispieva na Facebook, kde nešetrí naozaj nikoho. Nedávno sa napríklad pustil do podpredsedu Európskej komisie Maroša Šefoviča, ktorého nazval pomätencom.

    Kollár sa ostro vyjadril aj na adresu Martina Poliačika, ktorého nazval zdrogovaným šialencom s poškodeným mozgom. Radoslavovi Procházkovi zasa odkázal, aby si dal tabletku, Angela Merkelová je podľa neho bosorka, naváža sa tiež do liberálov, Rómov a utečencov.

    Podľa psychológa Františka Skokana by sa politik takto vyjadrovať nemal. „Používanie vulgárností svedčí vyslovene o agresivite. Je agresívny, potom to nezvláda a vypúšťa takéto veci,“ povedal Skokan pre pluska.sk a dodal, že bohatý podnikateľ sa vydal na cestu politiky populizmu. „Chce byť zaujímavý. Je to taká jeho politická puberta,“ myslí si psychológ. Podľa neho si tým Kollár pokúša získať fanúšikov. Niektorých ľudí však už vulgárni politici prestali zaujímať a tak Kollárove vulgarizmy môžu mať v budúcnosti opačný efekt. 

    - Reklama -