Tajné sexuálne orgie v Severnej Kórei. Kim si vydržiava mladé školáčky proti ich vôli. A takéto zvrhlé príkazy musia plniť

    0

    Vodca Severnej Kórey môže naozaj všetko. Špeciálna jednotka vojakov na jeho príkaz chodí po krajine a podľa prísnych kritérií vyberá tie najkrajšie dievčatá, ktoré potom putujú do Kimových služieb. Kasting na nechutnosti sa zväčša odohráva na školách, odkiaľ vybrané dievčatá putujú na lekársku prehliadku. Kimovi agenti rovnako preveria aj rodinu a celý ich doterajší život. Ak dievča prejde všetkými skúškami a gynekológ potvrdí, že je panna, stáva sa členkou takzvaného Gippeumja, čiže Družstva rozkoší. Dievčatá podľa news.com.au nemajú na výber a sú nútené vodcu a jeho najbližších spolupracovníkov zabávať na plný úväzok. O osude dievčat, ktoré len tak náhle odvedú, netušia ani ich rodiny, s ktorými majú zakázaný akýkoľvek kontakt.

    Divoké orgie

    Divoké večierky, ktoré sa konali v rezidencii v Pchjongjangu, opísal aj Lee Il-nam, bratranec predchádzajúceho vodcu Kim Čong-ila. Na večierky pozývali len štyridsiatich najbližších spolupracovníkov vodcu a nechýbali na nich vyberané jedlá či alkohol. „Párty sa zvyčajne skončila erotickými hrami,“ napísal Lee vo svojej knihe. „Mimoriadne obľúbená bola hra, pri ktorej sa museli opití ľudia pred všetkými holiť. Muži hlavu a ženy zas ohanbie,“ spomínal Lee.

    Niektoré z dievčat museli tiež podstúpiť špeciálny kurz, ktorý pripomínal výuku stredovekej gejše. Museli sa naučiť masážne techniky a profesionálny spev či tanec. Po absolvovaní výuky ich roztriedili do jednej z troch divízií družstva. Tím potešenia mal na starosti sexuálne uspokojovanie, tím šťastia zasa masáže a relax. V treťom, zábavnom tíme, museli dievčatá tancovať a spievať, neraz polonahé. Zvrhlú tradíciu začal už zakladateľ Severnej Kórey Kim Ir-sen a neskôr ju prebral jeho syn Kim Čong-il.

    Čo sa deje, keď dievčatá zostarnú?

    Po smrti Kim Čong-ila sa jeho syn Kim Čong-un rozhodol otcovo družstvo rozpustiť ako gesto smútku. Členkám skupiny umožnili vrátiť sa k svojim rodinám a vláda im vyplatila po 4000 dolárov, čo predstavuje dva ročné platy za mlčanie. Ak by niektorá zo žien či jej rodinných príslušníkov prezradili, čomu sa dievčina v minulosti venovala, čakala by ju okamžitá poprava.

    Všetky príslušníčky družstva rozkoší však takéto šťastie nemali. Dievčatá zväčša odchádzajú na dôchodok tesne po dvadsiatke a stávajú sa z nich manželky vysokopostavených generálov. Niektoré zo žien samy vstúpia do strany a sú do konca života sledované tajnými službami.

    V súčasnosti Kim Čong-un zakladá nové družstvo, ktoré bude mať asi 2000 členiek. Podľa Dailymail sa dievčatá momentálne nachádzajú v hoteli v Pchjongjangu.

    Kim v minulosti inicioval aj založenie dievčenskej skupiny Moranbong, ktorej vystúpenie zakázali dokonca aj v Číne, ktorá je jediným spojencom KĽDR.  

    Dievčenská skupina Moranbong Zdroj: YouTube/Robert Brandenburg

    - Reklama -