Pacienti sú z Danka nadšení. Miloš Bubán prehovoril a prezradil aj viac

    0
    Predseda NR SR a SNS Andrej Danko (Autor: SITA)

    V pondelok sa Andrej Danko podrobil operačnému zákroku, pri ktorom mu bola odstránená časť žalúdka. Momentálne sa z operácie zotavuje na lôžkovom oddelení Kliniky chirurgickej onkológie. Za svojím pacientom sa tam bol pozrieť aj jeho osobný priateľ a gastroenteorológ Miloš Bubán. „Pán Danko bol v dobrej nálade, na prvý pohľad bolo vidno, že sa zotavuje bez problémov. Postupne rehabilituje a začína zaťažovať svoj tráviaci trakt,“ cituje Bubána Čas.sk.

    Predseda parlamentu podľa najnovších informácií už chodí, prijíma návštevy a telefonicky komunikuje s okolím. Okrem rodiny ho podľa portálu Čas.sk bol navštíviť aj minister vnútra Robert Kaliňák.

    Bubán sa tiež vyjadril, že Danko nemá v nemocnici žiadne špeciálne požiadavky a správa sa ako štandardný pacient. Spolupacienti, ktorých líder SNS stretáva v spoločných priestoroch nemocnice, sú vraj zo stretnutia milo prekvapení.

    Andrej Danko je v nemocnici už týždeň a do domáceho liečenia ho plánujú prepustiť v najbližších dňoch. Viac o jeho zdravotných ťažkostiach si môžete prečítať TU

    - Reklama -